Robotics-utvecklare till XLENT

Framtiden · Data & IT · 9 dec

Om jobbet

Xlent Consulting group är ledande inom digital affärsutveckling och transformation. Nu söker de en medarbetare som vill ingå i deras team och utveckla användningen av Robotics Process Automation (RPA). Har du teknikintresse och brinner för att hitta lösningar? Ansök redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

Som Robotics-utvecklare kommer du från första dagen arbeta med spännande kundprojekt och då för några av nordens viktigaste företag. Du kommer ingå i ett utvecklingsteam på fyra personer där du är med i hela i processen från analys, design och utveckla lösningar. Som Robotics-utveckaler kommer du arbeta med erfarna kollegor där du får möjlighet att utvecklas och hela tiden utmanas i nya projekt.

Vid en interjvu kommer vi berätta mer om tjänsten.

Din profil

Skallkrav:
Högskole- och/eller civilingenjör inom data, systemvetenskap, medieteknik, kognitionsvetenskap eller liknande
God kommunikationsförmåga
Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande:
Programmeringskunskaper (helst Java)
Teknikintresse

Personliga egenskaper:
Då du dagligen har kontakt med kunder krävs en god kommunikationsförmåga. Som person ser vi även att du är nyfiken och öppen att lära dig nya saker.

Villkor

Ort: Linköping men det förkommer resor till Stockholm, cirka två gånger i veckan.
Omfattning: heltid, 100%.
Stat: omgående.

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet så tveka inte att ansöka redan idag. Bifoga ditt CV och personliga brev via den externa länken.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Sofia Haglund, 0722304713

Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

XLENT erbjuder tjänster till nordiska företag och organisationer. Företaget arbetar nära våra kunder och kombinerar det stora företagets styrka och förmåga med det lokala företagets närhet och engagemang. XLENT har kapacitet och kompetens att skapa lämplig arkitektur för långsiktig konkurrenskraft, utveckla lösningar med hjälp av moderna utvecklingsplattformar samt omhänderta integration mellan system, moln, applikationer och tjänster. Allt sker för maximal affärsnytta genom smarta IT lösningar.

Företaget finns på tolv orter i Sverige; från Umeå i norr till Malmö i Söder. Tillsammans med deras systerbolag inom Xlent Consulting Group är de cirka 250 medarbetare.

Deras expertisområden är:

  • Digitala affärslösningar
  • IT-konsulttjänster och åtaganden
  • IT Management
  • Branschexpertis
Våra värderingar:
  • Nära- XLENT finns och förstår
  • Pålitlig- XLENT tar alltid ansvar
  • Modig- XLENT vågar utmana
Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.