Reseräknare till tågbranschen i Linköping v.49-50

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter
På uppdrag åt kund söker vi omgående dig som kan arbeta under vecka 49-50 med reseräkning på tåget mellan Linköping och Kalmar. Du ska kunna arbeta sporadiskt under veckan med att undersöka antalet resenärer på sträckan och vilken form av resebevis som används av resenärerna.

Din profil
Som sökande har du ett relativt fritt och ledigt schema under vecka 49-50. Du ska vara ansvarsfull, serviceinriktad och ha lätt för att ta kontakt med människor. Du arbetar självständigt och kan ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% tex studier eller liknande.

Ansök redan i dag då rekrytering sker löpande! Välkommen med din ansökan till www.maxkompetens.se

Arbetstid: Varierande, måndag-söndag

Sista ansökningsdag
2016-12-05

Om oss
Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering inriktat mot teknik, IT och industri. Vi är auktoriserade genom Bemanningsföretagen Almega och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Våra konsulter är vår främsta tillgång och vi erbjuder friskvårdsbidrag samt försäkringar för att du som konsult ska trivas och må bra. Ledorden i vår verksamhet är kreativitet, ansvar och kompetens.

Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen mellan 350-400 konsulter ute på uppdrag. Koncernbolaget Maxkompetens Sverige AB är noterat på Nasdaq First North under kortnamnet MAXK och i koncernen ingår även elevhälsabolaget SkolPool Sverige AB.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla Nathalie Petersson

Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

5 dec

Om företaget

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande företag inom bemanning och rekrytering riktat mot teknik, IT och industri. Vi startade vår verksamhet 2003 och har idag kontor på tio orter i Sverige. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har dagligen ca 350-400 konsulter ute på uppdrag.