Regionansvarig Säljare Panel System

Paroc AB · Försäljning · 31 dec

Om jobbet

Som regionansvarig säljare är du en nyckelperson för Paroc och i ditt arbete skapar du förtroende för företaget och dess produkter hos våra befintliga och potentiella kunder. Distriktet omfattar bl. a. Östergötland och Närke, Dalarna, Värmland, Härjedalen och Jämtland.

Du ansvarar för hela säljprocessen från första kundkontakt till avslutad affär med allt vad det innebär i form av att söka upp kunder, presentera företaget och produkterna, sköta kontakt via telefon, mail, möten och kundbesök. Du ansvarar även för bearbetning av föreskrivande led som arkitekter och konsulter.

Vem är du?
Du är innovativ, har stor social kompetens och förmågan att bygga och förvalta goda relationer. Att du är kommunikativ och självgående ser vi som en förutsättning för att lyckas i rollen. Du har minst fem års säljerfarenhet inom byggsektorn och B-körkort. Högskoleutbildning med byggnadsteknisk inriktning är meriterande. Du behärskar MS Office paketet och har vana att arbeta med CRM system. Då vårt koncernspråk är engelska är det viktigt att du behärskar det i både tal och skrift. Lämplig bostadsort är inom distriktet.

Application period and contact information:
Vad kan Paroc erbjuda?
Vi erbjuder dig ett självständigt arbete i ett internationellt företag inom en bransch med ljusa framtidsutsikter. För mer information kring tjänsten kontakta Sina Sabzi, Country Manager Panel System Sverige, på 0500-469194 eller sina.sabzi@paroc.com.

Vill du bli en av oss och bidra till Parocs framgångar är du välkommen med din ansökan senast 31 december 2016
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Sina Sabzi, 0500-469194

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Paroc är den ledande tillverkaren av energieffektiva isoleringslösningar i Östersjöområdet. Hörnstenarna för vår verksamhet är kund- och marknadsorientering, kontinuerlig innovation, lönsam tillväxt och hållbar utveckling. Parocs produkter består av byggnadsisolering, teknisk isolering, fartygsisolering, isolering för sandwichelement och akustikprodukter. Produkterna tillverkas i Finland, Sverige, Litauen och Polen samt från år 2013 även i Ryssland. Paroc har försäljnings- och representationskontor i 14 länder i Europa. Paroc Group ägs av fonder som rådgivs av CVC Capital Partners Limited med Paroc anställda som minoritetsägare. År 2015 uppgick vår omsättning till 433 miljoner euro och antalet anställda var drygt 2 000