Regional Försäljningschef till Ocay i Norrköping

Ocay · Försäljning · 23 jan

Om jobbet

Arbetsuppgifter och tjänsten

Till vår uppdragsgivare Ocay söker vi nu en ambitiös och modern Försäljningschef. I rollen ingår ansvar över ett större distrikt men rollen har placering i Norrköping. Som Försäljningschef kommer du att ha en nyckelroll i bolaget och dess framtida utveckling. Du får en fantastisk möjlighet att vara med och utveckla bolagets erbjudande och skapa attraktiva, kundanpassade lösningar som driver företaget framåt till en stark position på marknaden.

I din roll arbetar du för att säkerställa teamets leveranser genom att skapa en positiv arbetsmiljö med motiverade och ambitiösa medarbetare. Du kommer att ha budget och - resultatansvar för regionen som innefattar sju butiker runt om i distriktet. Du kommer att ha personalansvar över ett tjugotal personer.

I rollen ingår bland annat:
  • Ansvara för att säljmålen och de övergripande målen för enheten/regionen överträffas
  • Leda, motivera och inspirera din personal till att driva en prestationsorienterad kultur med mycket glädje.
  • Du har ett fåtal kunder själv och tillbringar mestadels av din tid på fältet med dina medarbetare och kunder.
  • Löpande bevaka och följa upp egna såväl som säljarnas offerter
  • Ansvar för enhetens resultaträkning i form av omsättning och lönsamhet
  • Inom ramen för budgetarbetet tillsammans med säljaren sätta upp individuella säljmål.
  • Sätta upp planer och aktiviteter för att överträffa uppsatt budget.
  • Arbeta aktivt i olika idrott- och näringslivsnätverk inom din geografi.
Erfarenhet, utbildning och person

För att vara framgångsrik i denna roll ser vi att du har en gedigen erfarenhet inom B2b försäljning inom relevant område. Vi ser också att du har några års erfarenhet i ledande positioner där fokus har legat på att öka tillväxten. Vidare ser vi att du är social och har en god förmåga att bygga team och att coacha fram dina medarbetare till bra resultat.

Har du högskoleutbildning eller likvärdig utbildning ses det som meriterande men är inte ett krav. B - körkort är ett krav. Resor runt i distriktet förekommer veckovis.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en engagerad och ambitiös person med intresse för att driva och utveckla ditt team i rätt riktning. Du är förtroendeingivande och trygg i dig själv och trivs med att motivera och inspirera dina medarbetare till goda resultat. För att trivas i rollen är det viktigt att du är strukturerad och ordningsam och vi ser att du även har en god ekonomisk förståelse och ett långsiktigt perspektiv i det du gör. Sist men inte minst är du en entusiastisk och positiv person med känsla för att locka ut det bästa ur dina medarbetare.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan

Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Sophie Karlsson på 08- 120 50 423. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Jobbfakta

Ring Sophie Karlsson, 08-120 50 423

Publicerad

16 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 jan

Om företaget

Sveriges ledande leverantör av produkter och tjänster för presterande arbetsplatser.

Ocay är ett positivt, nytänkande och innovativt företag. Med 36 butiker från Luleå i norr till Trelleborg i söder, kundsupport, e-handel och branschens största säljkår, försöker vi alltid erbjuda hållbara lösningar för såväl totalekonomi för ditt företag och arbetsplats, som miljö och långsiktiga affärsrelationer.

Ocay Sveriges ledande leverantör av ett sortiment med allt ifrån klassiska kontorsvaror till artiklar inom teknik, hygien & städ, fika & servering, emballage, dokument-hanteringslösningar samt present & profil. Produkter till företag som vill ha fungerande, trevliga - och därmed presterande arbetsplatser.