Redovisningskonsult

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

I tjänsten arbetar du nära våra kunder med varierande arbetsuppgifter såsom löpande bokföring, avstämningar, bokslut, årsredovisningar och deklarationer. I rollen ingår att ge företagsekonomisk rådgivning och hjälpa våra kunder att utveckla sina verksamheter. Tillsammans med kollegorna kommer du också vara med att hitta framtidens digitala lösningar för våra kunder.

Vem söker vi?

Vi söker dig som arbetat som redovisningskonsult tidigare. Vi ser gärna att du har YH-utbildning som redovisningskonsult eller ekonomexamen i grunden men erfarenhet av att ha arbetat som redovisningskonsult och dina personliga egenskaper värderas högre. Vi söker dig som självständigt kan sköta bokslut och deklarationer. Meriterande är om du även har erfarenhet av att arbeta med koncernbokslut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i Visma och/eller Fortnox. Du bör ha tillgång till bil då en del arbete sker direkt ute hos våra kunder.

Som person är du glad, positiv och har en hög social kompetens. Du tycker om att bygga relationer och är förtroendeingivande. Du brinner för att ge god service i världsklass och är problemlösande i ditt arbetssätt. Att du arbetar strukturerat, är noggrann och ansvarstagande är en självklarhet för dig.

Vi ser gärna att du är nyfiken på nya digitala lösningar och tjänster som finns på marknaden då vi strävar efter att ligga i framkant inom området.

Vad erbjuder vi dig?

Vi är en redovisningsbyrå där vi strävar efter att ha roligt på jobbet och att ge våra kunder god service. Vi har högt i tak och en miljö där vi hjälper varandra. Vi är också öppna för nya idéer om framtidens sätt att arbeta med redovisning.

Om ansökan

Varmt välkommen med din ansökan; personligt brev och CV. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 2016-10-30.

Tillträde 2016-12-01

Din ansökan skickar du till jonathan@cityrevisorerna.se
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Administration
Underkategori
Ekonomiassistent
Redovisningsekonom
Konsult
Kontakt

Mejla eller ring Jonathan Karlqvist, 011 23 11 94

Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Cityrevisorerna startades 1998 av Torgny Nilsson. Vår byrå är idag i en expansiv fas och vi söker nu vår nya stjärna som vill vara med och utveckla kunderbjudandet ytterligare. Vi erbjuder tjänster inom redovisning, revision och rådgivning. Vi är idag fem anställda.


Hitta hit

Norrköping Visa på karta

Visa var