Redovisningsekonom till 3 Step IT, Linköping

3 Step IT · Ekonomi · 30 jan

Om jobbet

3 Step IT Sweden AB (3 Step IT) rekryterar, med hjälp av Meritmind, en redovisningsekonom till deras ekonomifunktion. Här får du möjlighet att vara verksam i ett modernt bolag som står inför positiva förändringar och är under ständig tillväxt. 3 Step IT har sitt fräscha och moderna kontor mitt centrala Linköping.

Brinner du för redovisning och vill vara delaktig i 3 Step ITs fortsatta utveckling? Då företaget är i en expansiv fas önskar vi komma i kontakt med dig som har lätt att se förbättringspotential och möjligheter. Är du den vi söker?

Ansvarsområde

Som redovisningsekonom kommer du ingå i ett team om sex personer och rapportera till företagets redovisningschef. I rollen ingår:
  • Löpande redovisning
  • Lageravstämning
  • Ansvarig och avstämning av balanskonton
  • Månadsbokslut
  • Rapportering till moderbolag samt övriga intressenter
  • Årsredovisning
  • Ansvara för moms- och skattedeklarationer
  • Vara delaktig och backup för övriga funktioner inom ekonomi
Kvalifikationer och erfarenhet

Du har utbildning inom ekonomiområdet med inriktning mot redovisning och har några års relevant arbetslivserfarenhet inom ovanstående uppgifter samt behärskar K3 väl. Dina kunskaper i MSOffice är goda och det är även meriterande om du har tidigare erfarenhet av Navision. Då koncernspråket är engelska ser vi att du behärskar engelska väl både i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att lyckas i rollen krävs det att du är lagspelare, men samtidigt van att arbeta självständig i en ansvarsfull roll. Du arbetar strukturerat i ett högt tempo och har gott om eget driv och initiativkraft. Att leverera kvalitet inom utsatt tid ser du som en självklarhet.

Placeringsort: Linköping

Om 3 Step IT

3 Step IT har ett omfattande tjänsteutbud som riktar sig till företag och andra organisationer med behov att hantera livscykeln för sin IT-plattform. De hjälper företag att hantera finansiering, administration och återtag av IT-utrustning på ett transparent, kostnadseffektivt och hållbart sätt. I Sverige finns kontor i Linköping, Stockholm, Göteborg, Enköping och Klavreström. De är cirka 90 anställda i Sverige.

3 Step ITs passion för verksamheten är vad som gör dem framgångsrika i att uppnå sin målsättning.

I denna rekryteringsprocess samarbetar 3 Step IT med Meritmind. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Meritmind, Anna Haga, på 0702-010355. Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Denna tjänst kan du söka så länge annonsen finns tillgänglig på vår hemsida.

Välkommen med din ansökan!

redovisningsekonom, redovisning, accounting
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 jan

Om företaget