Redovisningsekonom - Proffs på K3 sökes till Fibergruppen!

Fibergruppen AB · Ekonomi · 15 dec

Om jobbet

Redovisningsekonom - proffs på K3 sökes till Fibergruppen!

Fibergruppen AB arbetar med tekniska installationer och fasta eller trådlösa nätverk. Vi utför avancerade installationer och skapar driftsäkra lösningar för Internet, tele, data, kabel-TV, larm och övervakning. Våra kunder finns bland landets kommuner, fastighetsägare, företag och privatpersoner samtidigt som vi fungerar som underentreprenör för flera internationella bolag inom telekom och bredband. Vi är idag drygt 30 anställda och omsatte 56 mkr (2015) och minst det dubbla beräknas för 2016.

Vi ingår i Transtema koncernen som marknadsnoterades 2015 och som är en kunskapskoncern inom data och telekommunikation. Koncernen består av 9 bolag, vi är ca 140 medarbetare och vår omsättning på årets tre första kvartal 2016 har uppnått ca 240 Mkr. Nu förstärker vi ekonomifunktionen och söker efter vår nästa nyckelperson!

Hur ser din arbetsdag ut?

Som redovisningsekonom hos Fibergruppen kommer du att bli involverad både i den dagliga löpande redovisningen för bolaget, men kan även bli involverad i större ekonomiska frågeställningar som berör koncernens olika bolag.

För Fibergruppen kommer du att vara ansvarig för den löpande redovisningen, månadsbokslut, kvartalsrapporter samt momsredovisning. HR administration sam löner för 30 medarbetare ingår i rollen. Din uppgift blir också att stötta VD med analyser, prognoser och rapporter och bistå vid budgetarbete. I din roll ingår att upprätta årsbokslut, och det är meriterande om du självständigt har genomfört årsbokslut och deklaration tidigare. Huvudredovisningsprincipen i moderbolaget är IFRS.

I rollen ingår att vara med och ta fram samt utveckla rutiner, processer och policys, samt att stötta de övriga bolagen i koncernen med detta, om behov finns. Vidare kan det finnas möjlighet att delta i interna förbättringsprojekt inom koncernen.

Din profil:

Du har en akademisk bakgrund inom ekonomiområdet och har erfarenhet av att självständigt ansvara för en eller flera bolags redovisning. Tjänsten kräver erfarenhet inom K3 redovisning, för att kunna stötta organisationen. Har du erfarenhet av löneadministration sedan tidigare är det meriterande, men inget krav för tjänsten.

Du har goda allmänna datakunskaper och framförallt inom excel och redovisningssystem. Fibergruppen har idag Dynamics Nav som redovisningssystem. Du behöver ha körkort då resor kan ingå och goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person är du initierande och styrande till förändrings- och utvecklingsinsatser. Du har också mod att påverka beslut som tas av chefer på högre nivå genom att tydliggöra olika lösningar och du etablerar trovärdighet och energi i din kommunikation med andra. Sist men inte minst är du noggrann, planerande och problemlösande.

Vi erbjuder:

En tjänst i en expansiv och entreprenöriell koncern där ledorden är kvalitet, pålitlighet och serviceminded. För rätt person finns goda möjligheter till utveckling både inom rollen som inom koncernen. Vill du ingå i ett team med kompetent ledning, erfaren personal, god lönsamhet, på en växande marknad? Är du nyfiken på att veta mer om oss, gå in på www.transtemagroup.se

Tveka inte att söka tjänsten! Sista ansökningsdag är den 15 december. Har du frågor så kontakta rekryteringskonsult Johanna Andersson på 0736-847096 eller johanna.andersson@badenochandclark.se. Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group. Adecco Group är ett Fortune 500 bolag och en av världens ledande leverantörer av HR-tjänster med drygt 31 500 medarbetare i över 60 länder.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Ring Johanna Andersson, 011-19 18 38

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 dec

Om företaget