Redovisningsassistent till Tage Rejmes i Norrköping

Brightby · Ekonomi · 22 jan

Om jobbet

Brightby har fått förtroende av företaget Tage Rejmes att hjälpa till med rekryteringen av deras nästa medarbetare till koncernens ekonomifunktion. Vi önskar nu komma i kontakt med dig som vill vara med och förstärka teamet och samtidigt få möjlighet att utvecklas i takt med denna spännande koncern.

Du kommer ingå i ett team på åtta personer som tillsammans har en gedigen och bred kompetens inom ekonomiområdet. Rollen är placerad på Tage Rejmes huvudkontor i Norrköping och förväntas tillsättas snarast.

Koncernen Tage Rejmes Bil AB grundades 1958 och är idag ett av Sveriges största familjeägda bilhandelsföretag. Företaget är auktoriserad återförsäljare för Volvo, Ford, Renault och Dacia personbilar, lätta transportbilar, Volvo lastbilar och bussar. Rejmekoncernen erbjuder sina service & reparationer i 24 anläggningar på 15 orter i Östergötland, Närke, Södermanland, Västmanland och Småland. Koncernen omsätter ca 3 miljarder kronor och har drygt 700 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Här får du möjlighet att vara delaktig inom en koncern som hela tiden försöker utveckla sin verksamhet och medarbetare. Således finns det en god möjlighet till breddning och fördjupning av arbetsuppgifter framöver.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat:

* Delaktig i koncernens reskontrahantering inklusive betalningar

* Kassaavstämningar och andra avstämningar.

* Delaktig i månads- och årsbokslut

* Löpande avstämning och analys av konton

* Moms- och skattedeklarationer

Kvalifikationer och egenskaper

Du som söker denna tjänst har relevant utbildning inom ekonomiområdet, gärna med inriktning på redovisning. Det är en fördel om du har några års arbetslivserfarenhet kring ovanstående uppgifter. Vidare ser vi att du som söker denna tjänst har goda färdigheter i Office-paketet och hanterar svenska och engelska väl både muntligt såsom skriftligt.

För att bli framgångsrik i rollen som redovisningsassistent är du effektiv, ansvarstagande och har lätt för att ta till dig nya arbetsuppgifter. Du har en god analytisk förmåga samt ett strukturerat och effektivt arbetssätt. Som person beskrivs du som kommunikativ och serviceinriktad, du är bra på att samarbeta och bidrar till en god arbetsmiljö.

Ansökan

För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult, Anna Haga på 070-2010355 eller anna.haga@meritmind.se. Urval kommer att ske löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Om Brightby

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning oss.

Inlägget Redovisningsassistent till Tage Rejmes i Norrköping dök först upp på Brightby AB.
Jobbfakta
Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

22 jan

Om företaget

Brightby är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat inom ekonomi och finans och ingår i samma koncern som konsultföretaget Meritmind. Vi erbjuder våra medarbetare mentorskaps- och utbildningsprogram utöver spännande rekryteringar och konsultuppdrag. Vi hoppas att du har viljan och förmågan att bli en av Sveriges bästa ekonomikonsulter och söker din nästa utmaning hos oss.