Receptionist till Wärna Mellansverige AB i Motala!

Om jobbet

Brinner du för att ge service i världsklass och vill jobba extra i reception? Då har vi jobbet för dig i Motala!

Om jobbet
Du kommer att arbeta som receptionist/växeltelefonist hos vår kund Wärna Mellansverige AB. Din huvudsakliga arbetsuppgift som receptionist är att vara företagets ansikte utåt och välkomna och registrera besökare. Du kommer även att hjälpa till med fakturascanning. Arbetstiderna är 7-16 och du kommer att jobba extra vid frånvaro och arbetstoppar. Vi ser gärna att du som söker har hög tillgänglighet samt att du finns tillgänglig att jobba heltid under perioden11 januari - 27 januari 2017.

Om dig
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet från arbete inom service. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift och likaså vana av Officepaketet krävs för rollen. Med ditt noggranna och positiva bemötande kommer du snabbt in i arbetet!

Om anställningen
Tjänsten är ett konsultuppdrag och en timanställning med tillsättning så snart som möjligt. Arbetstiderna är måndag till fredag kl 7,00-16,00.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Tove Bohlin 013- 35 88 84

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Motala
Anställning
Deltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
3
Yrkesområde
Administration
Underkategori
Reception
Kontakt

Ring Tove Bohlin, 013-35088 84

Publicerad

22 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.