Receptionist/kontorsassistent

Montico · Administration · 9 dec

Om jobbet

Arbetsbeskrivning

Som receptionist och kontorsassistent är du en av de viktigaste personerna på företaget. Det är du som tar första kontakt med besökare och kunder såväl på kontoret som över telefon och mail. Du ser till att lokalerna ser representativa ut och får det att kännas hemtrevligt och välkomnande både för dina kollegor och för besökare som kommer till företaget. Det förekommer också diverse administrativa uppgifter där du fungerar som stöd åt kollegor och chefer med arbetuppgifter som inköp av kontorsmaterial, akrivering och fakturering.

Din profil

Vi tror att du kommer att trivas i rollen om du är en person som är van vid att vara representativ, har en positiv och professionell framtoning, tycker om att ta egna initiativ, skapa rutiner och är såväl strukturerad som ordningsam. Du gillar att ha många bollar i luften. Din kommunikativa och flexibla förmåga kommer väl till pass i denna tjänst. Du trivs med att arbeta i en roll där du är behövd samt där du ser vad som behöver göras och arbetar noggrant. Vi värdesätter även engagemang och prestigelöshet där du erbjuder att hjälpa till med det som dyker upp. Med nyfikenhet kommer du långt.

Bil och B-körkort är ett krav samt att du kan engelska i både tal och skrift. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet Monitor tidigare men är inte ett krav. Har du god vana av att arbeta i Excel är det ett extra plus.
Jobbfakta
Ort
Ydre
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Publicerad

3 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget

Vi söker en driven och glad receptionist och kontorsassistent för uthyrning till vår kund i Ydre. Det är en längre inhyrning och för rätt person finns möjlighet i nästa steg till anställning direkt hos kundföretaget.

Vi ser gärna att du som söker kan börja relativt omgående.

Montico är helhetsleverantör inom HR och erbjuder tjänster inom bemanning, rekrytering, utbildning, verksamhetsutveckling, stöd och matchning samt omställning. Med cirka 650 anställda finns vi idag på ett stort antal orter i södra och mellersta Sverige och vårt huvudkontor finns i Tranås. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Montico Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.