Redovisningskonsult till PwC i Norrköping!

Badenoch & Clark · Ekonomi · 25 feb

Om jobbet

Nu växer vi! Vill du arbeta på Sveriges marknadsledande revisions- och redovisningsbyrå? PwC söker nu Redovisningskonsult till sitt kontor i Norrköping!

Hur ser din arbetsdag ut?

Du kommer tillsammans med kundteamen att ansvara för våra kunduppdrag inom redovisning. Du arbetar dels med löpande redovisning men även med bokslut, årsredovisning och deklarationer. Detta innebär att du kommer att vara ute hos våra kundföretag och arbeta konsultativt med rådgivning inom redovisning. Du rapporterar till gruppchef och arbetar självständigt med att driva teamens uppdrag framåt. Tjänsten innebär ett omväxlande och självständigt arbete som kräver engagemang och initiativförmåga med hög ansvarskänsla.

Vem trivs här?

Du som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, exempelvis från YH eller universitet, kommer att ha en god grund att stå på. Du har några års erfarenhet av konsultrollen och har arbetat med redovisning tidigare. Är du dessutom auktoriserad redovisningskonsult är det meriterande.

Digitalisering och onlinearbete är en central del i kundarbetet, du bör därför ha intresse av detta. Din vana att arbeta med konsultativt och ditt engagemang kommer att göra att du bidrar med rätt kompetens till PwC!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter hos ett marknadsledande företag fullt av kunskap, kompetens och de senaste digitala verktygen! Hos oss får du chansen att utvecklas i en organisation med tydliga mål som vi arbetar efter. Vi söker nu en person till oss på vårt nya kontor mitt i centrala Norrköping. Välkommen att söka!

Är du intresserad?

Då ska du skicka in en ansökan så snart som möjligt. Urval sker löpande. Vid frågor om rekryteringsarbetet kontakta Rekryteringskonsult Mia Neander, 0736-847561.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group. Adecco Group är ett Fortune 500 bolag och en av världens ledande leverantörer av HR-tjänster med drygt 31 500 medarbetare i över 60 länder.

Välkommen att söka!
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Ring Mia Neander, 020-151818

Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

25 feb

Om företaget