Programmerare sökes till spännande företag

Framtiden · Data & IT · 14 nov

Om jobbet

Är du en person med stort intresse för att programmera och utveckla? Sök då tjänsten som programmerare idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som programmerare kommer du att arbeta projektbaserat med att ta fram olika system efter kunders behov. Utifrån kunders behov kommer du att bli tilldelad uppdrag och tillsammans tar ni i teamet fram lösningar och integrerar dessa till kund.

Din profil

Vi ser att du som söker har kompetenser inom följande:
  • .Net alternativt Java
  • Programmering och IT
  • Svenska, tal och skrift
Det är även meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom något av följande:
  • Javascript
  • .Net
  • Html5
  • SQL
  • Grafisk design
Känner du till det datorbaserade programmet GIS (Geografiskt informationssystem) är detta ett plus.

Som person är du driven och vågar testa nya utmaningar. Du arbetar prestigelöst och räds inte att ta hjälp och rådfråga andra. Du är kreativ i din roll och du bidrar gärna med nya infallsvinklar och idéer. Du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta, vilket är viktigt då ni arbetar tätt i gruppen.

Villkor

Start: Omgående
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Norrköping

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Hanna Skoglund, 0703-214686

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

14 nov

Om företaget

Företaget är ett svenskt företag som säljer och utvecklar besluts- och ledningsstöd. Bland kunderna finns organisationer från privat såväl som offentlig sektor. I tjänsten som programmerare kommer du att ingå i ett team på åtta stycken anställda, varav sex stycken är programmerare/utvecklare. Ni arbetar i en miljö där prestigelöshet står i fokus och där ni alltid tar hjälp av varandra.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.