Produktionsplanerare stora projekt till Tekniska kontoret

Om jobbet

Vår verksamhet

Tekniska kontoret inom Norrköpings kommun bedriver verksamhet inom sex verksamhetsområden: Gator och trafik, Stadsmiljö, Natur, Spår, Skolskjuts samt Färdtjänst.

Vårt uppdrag är att på bästa sätt tillgodose Norrköping och norrköpingsbornas möjligheter och behov inom dessa kärnområden vad gäller materiella, ekologiska och sociala värden.

Arbetsbeskrivning

I rollen som produktionsplanerare stora projekt blir du en del av verksamhetsstöd på tekniska kontoret men kommer jobba kommunövergripande med våra projekt. Tjänsten innebär att ha ett övergripande ansvar projekten emellan vad det gäller: beroenden, trafikering, byggbarhet, mm för vi ska kunna genomföra projekten på ett effektivt sätt.

Tjänsten innebär handgripligen att vara ”spindeln i nätet” för att se samband och beroenden mellan kommande projekt i Norrköpings stad. Projekten finns hos oss på tekniska kontoret som ansvarar för allmän platsmark men utför även exploateringsprojekten åt Mark och exploatering. Andra byggare i staden är: Norrköpings vatten och avfall, Norrevo (kommunalt fastighetsbolag), Norrköpings hamn, privata ledningsägare och byggherrar.

Alla investeringsprojekt på tekniska kontoret drivs enligt en internt anpassad projektmodell, som är vårt verktyg för att säkerställa kvalitetsnivån i investeringsprocessen.

Norrköping har en spännande miljö, kultur och historia att förvalta. Vi måste vara kreativa, så att vi kan möta de behov och förväntningar på utveckling som samtidigt finns i en stad av Norrköpings storlek. Arbetet med det jättelika projektet Ostlänken har påbörjats, med allt det innebär för Norrköping. Andra projekt som kan nämnas är Inre hamnen, Kardonbanan, Bråvalla trafikplats, Johannisborgsförbindelsen, Butängen och Johannisborg.

Som produkionsplanerare stora projekt på tekniska kontoret blir du en viktig del i vårt uppdrag att utveckla Norrköping. Du kommer tillsammans med projektledare och andra roller inom Norrköpings kommun ansvara för samordningen så att det går att genomföra alla interna och externa projekt i Norrköping.

Rollen som produktionsplanerare stora projekt innebär många externa och interna kontakter i olika forum med bland annat myndigheter, exploatörer, entreprenörer, konsulter, medborgare och kollegor inom kommunen.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial ingenjörsutbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du ska ha erfarenhet av projektledning och det är önskvärt att du har genomgått en projektledarutbildning. Erfarenhet från anläggningsbranschen och gatubyggnadskompetens är meriterande.

Du ska vara en god ledare och vara van att ha ”många bollar i luften”. Du måste också vara bra på att samarbeta och på att ta människor på rätt sätt. Du måste också vara en person som är mycket självgående, initiativtagande och analytisk.

Ett krav för denna tjänst är att du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Du måste även behärska Office-paketet och ha en stor datavana.

B-körkort är ett krav.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Niklas Engström, chef verksamhetsstöd, på telefon 011-15 17 25.

Din ansökan vill vi ha senast den 19 november.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Industri & Produktion
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 nov

Om företaget