PRODUKTIONSCHEFER TILL LINKÖPING

Om jobbet

DITT NYA ARBETE

I rollen som produktionschef driver du självständigt skötsel- och anläggningsprojekt. Du ansvarar för projektets produktion, personal och att projektet drivs med hög lönsamhet, god kvalitet och nöjd kund. Du är vidare ansvarig för projektens anbuds- och produktionskalkyl, planering av personalresurser, projektering, inköp och att tidsplaner hålls. I rollen ingår arbetsmiljöarbete och att arbeta med medarbetarutveckling. Som produktionschef rapporterar du till distriktschefen.

DIN BAKGRUND

Du bör ha utbildning från högskola, universitet eller yrkesutbildning inom trädgårds- eller markanläggning, gärna landskapsingenjör. Du har med fördel erfarenhet från liknande arbetsuppgifter samt ett redan etablerat kontaktnät inom branschen. Det är en förutsättning att du trivs med att leda projekt med lönsamhetskrav.

DU SJÄLV

Vi söker dig som har förmågan att se och utveckla nya affärsmöjligheter och som vågar agera. Som person är du affärsmässig och har stort kundfokus. Du skapar delaktighet och engagemang i ditt team, och är en tydlig och kommunikativ ledare. Du vill vara med och utvecklas i en företagsmiljö där alla har viljan att göra ett bra jobb för våra kunder. Körkort och tillgång till bil är ett krav.

KONTAKT OCH ANSÖKAN

Rekryteringsprocessen sker fortlöpande och vi hoppas kunna tillsätta dessa viktiga tjänster omgående. Har du frågor om tjänsten, prata med Roger Breid, distriktschef, tel: 070-108 76 31. Ansökan skickas per e-post till jobb@greenlandscaping.se senast den 24 oktober 2016. Märk ansökan med PC Linköping.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Roger Breid, 070-108 76 31

Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget


Hitta hit

Linköping Visa på karta

Visa var