Privatrådgivare

Om jobbet

Brinner du för att hjälpa dina kunder nå sina mål och vill vara med och utveckla en av Sveriges snabbast växande banker? Då kanske du är vår nästa Privatrådgivare!

Nu söker vi Privatrådgivare till vårt Rådgivningscenter i Linköping. Vi erbjuder dig en spännande arbetsmiljö där du omges av ambitiösa, kompetenta och trevliga kollegor med ett gemensamt mål, att skapa värde för kunden. Arbetsplatsen kännetecknas av stort ansvarstagande samt viljan att göra skillnad. Vi präglas av en snabb förändringstakt - precis som bankmarknaden - och utmanar traditionella arbets- och förhållningssätt.

I rollen som Privatrådgivare är ditt uppdrag att ge kvalificerad helhetsrådgivning till våra kunder. Du skapar värde för både nya och befintliga kunder genom att agera proaktivt och föreslå relevanta och individuella lösningar utifrån den unika kundens behov. Din framgång som rådgivare bygger på att du har en förmåga att göra din kunskap tillgänglig och relevant för kunden. Det skapar förtroende och leder till en långsiktig affärsrelation med Danske Bank.

Som utmanare på den svenska bankmarknaden genomsyras Danske Bank av en entreprenörskultur. Vi söker efter en medarbetare som brinner för utveckling, både av sig själva och av våra affärer. För dig som tycker om utmaningar och strävar efter att växa inom ditt arbete ges du möjlighet att med ett slagkraftigt erbjudande möta både nya och befintliga kunder inom banken. Våra inspirerande ledare ger dig möjlighet att bygga din karriär i banken, och vi erbjuder dig en inkluderande arbetsmiljö där du är med och bidrar till vår framtida utveckling.

Vem är du?
För att trivas i den här rollen sätter du ständigt kunden i fokus och utgår alltid ifrån hennes/hans behov. Du drivs av att bygga en relation med nya kunder och att utveckla befintliga kunders affärer, där ditt huvudsakliga fokus är att ge våra kunder bästa möjliga service och hjälpa dem nå sina mål. Du är resultatinriktad och har förmågan att planera och strukturera ditt arbete för att nå dina mål. Du stimuleras av att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö, där samarbete med dina kollegor är avgörande för att lyckas. Din energi och drivkraft hittar du i mötet med kund och din förmåga att dela din expertis med dem.

Är du intresserad?
Tveka inte att kontakta Lena Ulfsbo, kontorschef, på 0752-48 28 18 eller lena.ulfsbo@danskebank.se om du har några frågor.

Vi ser fram emot din ansökan!

Skicka ansökan och CV senast 2016-12-20.
Jobbfakta
Kontakt

Ring Lena Ulfsbo, 0752-48 28 18

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

20 dec

Om företaget

Danske Bank är en stark nordisk fullservicebank med ett internationellt nätverk. Vår vision är att bli erkänd som den mest pålitliga finansiella partnern. Danske Bank har sitt huvudkontor i Köpenhamn och har 18 000 anställda i 16 länder.