Praktisk projektledare till Fjärrvärmedistribution

Om jobbet

Vattenfalls affärsenhet Heat Nordic producerar, distribuerar och säljer värme, ånga, kyla och el. Inom enheten Grid Operations and Maintenance Sweden ansvarar vi för att driva projekt av reinvesteringar och nyinvesteringar, sköta drift och underhåll, utföra mätarbyten och serviceavtal på våra fjärrvärmenät i Haninge, Gustavsberg, Nyköping, Motala, Askersund och Vänersborg.

Till enheten i Motala-Askersund söker vi nu en praktisk projektledare.

Dina arbetsuppgifter som projektledare / drifttekniker:
  • Driva reinvesteringar och nyinvestering för fjärrvärme.
  • Ta fram kostnadsunderlag till marknadsavdelningen.
  • Projekt- och byggledning.
  • Planera och utföra mätarbyten.
  • Ekonomisk och teknisk uppföljning av projekt.
  • Ansvar för säkerhet, hälsa och miljö i projekten.
  • Ledningskollen.
  • Service och felavhjälpning hos privat- och företagskunder.
Vi söker dig som

Har en teknisk utbildning från yrkeshögskola/ gymnasium eller har skaffat dig erfarenheten praktiskt. Vi ser gärna att du har erfarenhet från fjärrvärme-, eller bygg- och anläggningsindustrin. Vidare har också erfarenhet av att leda projekt med ansvar för tidplan, ekonomi, planering, genomförande och slutförande. Du kommer att jobba lika mycket ute i fält med praktiska arbetsuppgifter som du kommer att sitta på kontoret och planera och följa upp projekt. Du har goda kunskaper i svenska både skriftligt och muntligt. God datorvana och arbete i Officepaketet samt B-körkort erfordras.

Som person drivs du av att hantera dina projekt från start till mål och tar ditt fulla ansvar för hela produktionskedjan. Du är inte främmande för att utföra praktiska arbetsuppgifter ute i fält då du ingår i en lite grupp där sammarbete och planering är en förutsättning. För rollen är det viktigt att du är kommunikativ, flexibel och värdesätter kundmöten. Ditt arbetssätt är strukturerat, din kommunikation är tydlig och med en förmåga att motivera och driva arbetet framåt.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Johan Boberg, 072 539 25 20. För information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta rekryterare Oskar Fors, 0702409402.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könstillhörighet, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Fackliga representanter är Kalle Almqvist, Akademikerna, Kjell Karlsson Ledarna, Christian Magnusson SEKO och Patrik Nenzén, Unionen. Du når dem alla via Vattenfalls växel, 08-739 50 00.

Vår organisation

Vattenfalls affärsenhet Heat Nordic producerar, distribuerar och säljer värme, ånga, kyla och el. Våra kunder är företag, kommuner, landsting, privata fastighetsägare villakunder och bostadsrättsföreningar. Huvudprodukten är fjärrvärme, som är en enkel, säker, bekväm och tillförlitlig form av uppvärmning. Bränslet består i huvudsak av olika former av biomassa, avfall och torv som ger låga miljöpåverkande utsläpp. Vi är idag omkring 370 medarbetare och omsätter 2,9 miljarder kronor.
Jobbfakta
Ort
Motala
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Organisation & ledning
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Projektledare
Kontakt

Ring Johan Boberg, 072 539 25 20

Publicerad

13 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget