Platschef inom anläggning

Om jobbet

Peab Drift & Underhåll AB söker en Platschef inom anläggning till Linköping. Du kommer att vara del av en arbetsgrupp där en kombination av ett gott skratt och hårt arbete är en del av vardagen. En stor del av arbetet är att göra kunden nöjd i alla lägen!

Din roll som platschef på vår markavdelning innebär att du har en central roll med ansvar för projektens ekonomi, personal, kvalitet med mera. Vi har för avsikt att utveckla anläggningsavdelningen de närmaste åren och i din platschefsroll kommer Du att ha möjlighet att påverka detta. Det är därför viktigt att du kan överblicka helheten och ligga steget före samt att du kan engagera och motivera dina medarbetare. Då projektet är mindre anläggningsarbeten i ytterstadsmiljö och har Trafikkontoret som kund är det en merit att ha arbetat mot dem tidigare.

Vi söker dig som har tre till fem års erfarenhet som platschef inom mark- och anläggning. Du har relevant teknisk utbildning såsom byggnadsingenjör eller liknande och har tidigare erfarenhet inom mark- och anläggningsentreprenader. Har du dessutom erfarenhet av stensättning, utsättning, och asfaltering ser vi det som en merit. Vi söker dig som är tydlig i ditt ledarskap, har god kommunikationsförmåga samt är strukturerad. Du trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verka för en god arbetsmiljö. Du kan arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt, tar egna initiativ och är lösningsorienterad. Du inger förtroende och är duktig på att skapa långvariga relationer. Du har B-körkort, god datorvana och behärskar Officepaket väl.

I Peab blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens påarbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Henrik Wallin, Arbetschef, 0701 69 91 19,
Jobbfakta
Kontakt

Ring Henrik Wallin, Arbetschef, 0701 69 91 19

Publicerad

14 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.