Personalassistent

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker en Personalassistent till våra kontor i Norrköping och Linköping
Tjänsten innebär att avlasta personalansvariga i ett team. Arbetsuppgifterna kan exempelvis röra sig om urvalsarbete, annonsutformning, referenstagning, matchning, bokning och personaladministrativa ärenden. Du kan även komma att vara delaktig i affärer och vara länken mellan kunder och personal. Uniflex är uppbyggt av små team som jobbar tätt tillsammans. Vår kultur präglas av engagemang, affärsmässighet, arbetsglädje och ansvarstagande.

Personliga egenskaper

Troligen är du studerande inom Personal- eller Civilekonomprogrammet och vill arbeta vid sidan av dina studier. Meriterande är om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Genom ditt grymma driv, självständighet och tempo visar du på dina ambitioner och att du vill gå långt i din karriär. Inom Uniflex finns det goda karriärmöjligheter då vi arbetar aktivt med internrekrytering.
Sista ansökningsdatum är 2016-12-31

Lön:
Individuell lönetillsättning tillämpas
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Arbeta extra bredvid dina studier och bygg ditt CV inom personalområdet!

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är certifierat enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.