Pedagog till gymnasiesärskolans individuella program

Om jobbet

VÅR VERKSAMHET

De Geergymnasiet och Kungsgårdsgymnasiet utgör en resultatenhet med ca 1500 elever och 230 medarbetare. Skolorna bedriver inom resultatenhetens ram utbildning i programmen/verksamheterna EK, ES, Gymnasiesärskolan, HA, HU, HT, HV, IM, RL, SA samt SAAS.

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu en pedagog till gymnasiesärskolans individuella program. Som medarbetare på De Geergymnasiet/Kungsgårdsgymnasiet förväntas du arbeta utifrån ett grundantagande att alla elever ska nå målen samt få hjälp och stöd att utvecklas så långt det är möjligt. Detta sker till exempel i undervisningssituationen, i mentorsrollen, i arbetslags-/ämneslagsarbetet samt i det övergripande skolutvecklingsarbetet.

Din profil

Du har relevant pedagogutbildning, gärna med inriktning utvecklingsstörning.

Du som söker bör ha en god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och om människors olika förutsättningar, samt kunna anpassa sättet att förmedla ett budskap till mottagaren. Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Du styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Du förändrar din inriktning när målen ändrar sig.

Vidare vill vi att du har förmågan att se helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. Du är utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du är duktig på att skapa kontakter och underhålla relationer.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 januari eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du rektor Cathrine Conrad, 0727-095088 cathrine.conrad@norrkoping.se

Din ansökan vill vi ha senast den 16 december.
Jobbfakta
Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

16 dec

Om företaget