Packningsarbetare till laboratorium i Linköping

Om jobbet

Jobbeskrivning

Vi söker nu för kunds räkning en packningsarbetare på heltid. Du kommer att jobba med att packa och skicka iväg provtagningsmaterial till underleverantörer, preparera utskicksflaskor med olika reagens samt ansvara för att hålla iordning i packrummet. Då detta är ett företag som jobbar med miljö och hälsa är noggrannhet av största vikt. Du kommer att jobba tillsammans med sju andra personer och arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan kl. 08-16:30 med 30 minuters lunchrast. Tjänsten beräknas bli tillsatt omgående eller efter överenskommelse.

Efter en tid som anställd konsult kan övergång till kund bli aktuell för rätt person, vi söker därför personer som kan se sig själv i den här rollen på lång sikt. Tjänsten kan även med tiden innebära liknande arbetsuppgifter på andra avdelningar, exempelvis på avdelningen för registrering av inkommande prover.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann, ansvarstagande har ett gott ordningssinne. Arbetsuppgifterna utförs mestadels stående, därför är god fysik en viktig parameter för att orka och må bra på jobbet.

Låter detta som en tjänst för dig? Sök tjänsten redan idag på www.uniflex.se! Urval sker löpande och tjänsten kan för rätt person tillsättas omgående.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Administration
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.