Orderadministratör med bokföringskunskaper till Täljestad Ägg!

Om jobbet

Är du en strukturerad person som gillar att vara spindeln i nätet? Vill du ha varierande arbetsuppgifter och har goda bokföringskunskaper? Då är tjänsten som orderadministratör på Täljestad Ägg i Linköping något för dig!

Om tjänsten

Täljestad Ägg är ett familjeägt bolag som startades 1967. Företaget blev sedan samarbetspartner med KG:s ägg och bildade då Östgöta Ägg som idag har utvecklats och blivit ett rikstäckande säljföretag, Stjärnägg. Stjärnägg bildades 2002 och är idag en av de tre största aktörerna på äggmarknaden. Företaget är beläget på en gemytlig gård en bit utanför Linköping. Organisationen är i förändring och som orderadministratör finns det möjlighet att vara med och påverka samt utveckla företaget. Företagets mål är att vara en av de ledande aktörerna på den svenska äggmarknaden och göra detta genom hög servicegrad mot kund samt en mycket hög kvalité och livsmedelssäkerhet.

I din roll som orderadministratör kommer du att ta emot beställningar från befintliga kunder både via telefon och mail. Vidare ingår det i rollen att hantera företagets löpandebokföring och administration samt registrering av order i företagets olika datasystem. Du har fokus på orderhantering och arbetar nära de övriga anställda på företaget. Dina arbetsverktyg kommer att vara telefon och dator. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Registrering av leverantörsfakturor
  • Kundfakturering
  • fraktbokning
  • Arkivering
  • Telefonförsäljning av t.ex. produktnyheter till befintliga kunder
  • posthantering
Om dig

Vi söker dig som har som lägst fullständiga gymnasiebetyg samt tidigare arbetslivserfarenhet av orderhantering och bokföring. Dina tidigare erfarenheter av arbete med order och bokföring ger dig en nödvändig inblick i det dagliga arbetet. Det är meriterande om du tidigare arbetat i Visma administration 2000 samt har erfarenhet av att administrera löner. Det här är ett jobb för dig som är självgående, strukturerad, serviceinriktad och trivs med att ha många bollar i luften.

Viktigt för tjänsten är:
  • goda bokföringskunskaper
  • flytande svenska i både tal och skrift samt grundläggande kunskaper i engelska
  • att du som person är utåtriktad, social och trivs med att vara företagets röst ut mot kunder
  • Körkort och tillgång till bil för att kunna ta sig till arbetsplatsen
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om anställningen

Tjänsten som orderadministratör är medarbetarrekrytering med tillsättning omgående. Täljestad Ägg har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Täljestad Ägg erbjuder dig en anställning direkt hos dem.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov, finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amanda Pettersson på 013-35 88 80.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Administration
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

15 dagar sedan

Sista ansökningsdag

23 dec

Om företaget

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.