Operativ kontorschef till Aquademica i Linköping

Om jobbet

Aquademica växer och nu ska vi öppna verksamhet i Linköping, där du som kontorschef blir budget- och resultatansvarig samtidigt som du arbetar operativt i verksamheten. Du är aktiv ute hos nya och befintliga kunder för att skapa affärer och förse dina medarbetare med projekt och följer upp att dessa håller tidsplaner och ekonomi enligt lagd plan och ansvarar även för egna projekt.

Din bakgrund
Vi tror att du tidigare har haft en ledande roll inom läcksöknings- och/eller husbesiktningsbranschen eller så har du ledaregenskaper och ett affärssinne som möjliggör att ta nästa steg som kontorschef i din karriär. Du kan även ha minst fem års erfarenhet från branscher såsom bygg, VVS eller fastighets­förvaltning. Du är en entreprenör som drivs av mål och resultat. Med ditt starka engagemang och dina goda ledaregenskaper skapar du förtroende både internt och externt.

Vi erbjuder ett kvalificerat och självständigt arbete i ett spännande och expansivt företag, där dina insatser gör skillnad. Aquademica värnar om sin personal att de ska trivas och utvecklas och vi tror att med ditt goda ledarskap, positiva inställning och prestigelöshet blir du en god förebild för det blivande teamet i Linköping.

Intervjuer sker löpande. Välkommen att skicka din ansökan och CV till oss på linkoping@aquademica.se
Jobbfakta
Publicerad

17 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 jan

Om företaget

Aquademica AB är specialiserade på fuktskadeorsaksutredning, läckagesökning och värmefotografering. Sedan starten 2005 har Aquademica expanderat kraftigt och blev utsett till Gasellföretag 2014. Idag är vi 30 anställda och fortsätter växa. Mer om oss på: www.aquademica.