Operationssjuksköterska till US i Linköping

Om jobbet

Om uppdraget

Just nu söker vi efter operationssjuksköterskor som vill jobba på en operationsavdelning i Linköping. Uppdraget finns från omgående och året ut. Du är varmt välkommen med din ansökan även om du inte kan arbeta hela perioden. Möjlighet finns att arbeta heltid eller deltid. Du har själv möjlighet att styra ditt schema.

Vi står för resor och boende vid behov.

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar för patientens omvårdnad före, under och efter en operation eller kirurgisk undersökning. Ditt ansvar är att underlätta för patienten att genomgå sin operation med bra resultat och utan komplikationer. I dina arbetsuppgifter ingår även att förbereda patienten inför operationen. Ditt förhållningssätt och bemötande av patienten har stor betydelse för dennes upplevelse av operationen. Inför en operation har du ansvaret för att teknisk apparatur, instrument och allt material som behövs finns på plats och fungerar. Du är expert på och har ansvar för hygien och aseptik på operationssalen.

Om oss

Vi på Centric Care har nog ett av de roligaste jobben som finns - vi får nämligen dagligen träffa, hjälpa och umgås med de bästa inom vårdyrket för att göra arbetsplatserna så givande och effektiva som möjligt. Vi har bemannat hälso- och sjukvården sedan år 2000 och är idag ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag.

Som bemanningsföretag erbjuder vi våra konsulter några av de bästa lönevillkoren i branschen med bl.a. två löneutbetalningar per månad, årsbonus i form av upplevelsehelg, varierande uppdrag i både Sverige och Norge, en egen kontaktperson samt mycket uppskattade konsultträffar där vi umgås tillsammans under mer avslappnande former. Lägg sedan till en av branschens förmånligaste friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår så börjar du få en bild om hur det är att jobba hos oss på Centric Care.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, en arbetsgivar- och branschorganisation för personaluthyrnings- och rekryteringsföretag. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal och Unionen vilket innebär en trygghet för dig som medarbetare. Vi har idag kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo.

Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.

Välkommen!

Din profil

Operationssjuksköterska med relevant erfarenhet.
Gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Underkategori
Sjuksköterska

Ring Tina Sundman, 0702571400

Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

4 nov

Om företaget