Online Marknadsförare Alert Alarm

Om jobbet

Alert Alarm är en del av Europas största hemlarmskoncern. Vi är bäst i världen på Gör-Det-Själv lösningar för hemsäkerhet och fokuserar på skydd mot inbrott, brand- och vattenskador. Vi har ett unikt erbjudande på en marknad i stark tillväxt. I vår nyligen genomförda medarbetarundersökning är vår medarbetarnöjdhet över världsklassindex. En riktigt bra arbetsplats helt enkelt.

I rollen som Web Specialist är du ansvarig för att utveckla och optimera våra digitala marknadsföringskanaler. Du arbetar nära ledningen med att utföra och följa upp på de strategiska beslut som bolaget fattar och arbetar i nära kontakt med flera ledande roller inom marknad, sälj, kundtjänst och operations. Du kommer även att arbeta tätt med det nordiska online teamet inom Securitas Direct Verisure koncernen.

Arbetsuppgifter

Som Web Specialist är din huvudsakliga arbetsuppgift att kontinuerligt genomföra och föreslå förbättringar i bolagets samtliga digitala kanaler. Du arbetar med ett helhetperspektiv och detaljer för att öka effektiviteten och den röda tråden i såväl köpt som förtjänad och ägd media.

Din profil

För att trivas hos oss är du en sann lagspelare och uppskattar en dynamisk arbetsplats med ständigt pågående förbättringsprocesser. Du kommer att ha många parallella projekt med flera olika beställare, och du måste därför kunna överblicka och prioritera dina uppgifter med våra övergripande mål i sikte. Rollen har stor påverkan på hur både nya och befintliga kunder upplever konceptet vilket ställer krav på högt engagemang, lyhördhet och prestation.

Dina kunskaper
  • För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare hands-on erfarenhet från Ecommerce eller digitalt drivna "customer acquisition" verksamhet och/eller leadsgenerering
  • Du har god vana av webdesign, analys och optimeringsarbete och att hands on skapa innehåll, web-material och copywriting. (Vi använder CMS Sitevision/Drupal)
  • Du en flitig användare av Photoshop och en stjärna på annonsframtagning genom målgruppsanalys, hänsyn till varumärke och datainsamling
  • Du har vana av att jobba i ett CMS men förstår html och webdesign programmering
  • Du har erfarenhet från att sätta upp och följa upp mätning av kampanjer för att kontinerligt förbättra utfall och säkerställa rätt mätpunkter
  • Du hanterar Google Analytic med vana liksom Excel samt testar dina hypoteser på välgrundad fakta med kreativa lösningar och strukturade A/B test
  • Du har god erfarenhet av SEO arbete och tar hänsyn till användarupplevelsen som påverkar resultatet positivt
  • Du har insikter i de faktorer som påverkar Social marketing och SEM/PPC positivt
  • Du skall ha 2-5 års dokumenterad relevant erfarenhet av ovanstående
Låter detta intressant?

Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Linköping samt regelbundna, ca 2 dagar per vecka, resor till Stockholm (Kista) och tillträdes enligt överenskommelse med riktmärke omkring 1 december 2016.

Vissa tester kan förekomma i urvalsprocessen och då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning.

Har du frågor angående befattningen är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Andersson på 0729-63 88 28.

Tjänsten söker du genom att skicka ditt personliga brev och CV via länken snarast men dock senast 2016-10-30. Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Marknadsföring
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.