Nyexade hårdvarukonstruktör till bilindustrin i Linköping!

Om jobbet

Har du ett brinnande intresse för elektronik och vill jobba på ett ledande företag inom fordonsbranschen? Sök då denna tjänst redan idag eller tipsa om en vän!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Hårdvarukonstruktör kommer du att arbeta igenom hela arbetskedjan - från att ta fram ett koncept, genomföra kravställning, arkitektur och dess design. Därtill fortsätter ledet med elektronikkonstruktion, scheman och layout, DFMEA, EMC, verifiering samt dokumentation. För att projektet ska kunna slutföras krävs felsökning och support av produkten. När projektet har fullbordats krävs efterarbete med produktsupport, uppdateringar liksom utvärdering av projektet.

Du kommer att tillhöra ett team på omkring 15 personer. Det kommer att finnas stöttning på plats av seniora kollegor och ni arbetar agilt. Vidare kommer du ha en tät dialog med andra avdelningar såsom produktägare, mjukvara, system och inköp.

Arbetsdagen är varierad och du får chans att djupdyka i elektronikens snabba utveckling - Så ta chansen redan idag och sök denna tjänst!

Din profil

För att passa in i rollen som Hårdvarukonstruktör har du följande kompetenser:

Skallkrav:
Högskoleingenjör med inriktning mot elektronik
Du har goda kunskaper inom följande områden:
Elektronikkonstruktion, Schema, Layout, test och verifiering.

Meriterande krav:
Du har kännedom kring Mentor Graphics, DX Designer och Expedition PCB
Du har också kunskaper inom inbyggda system, produktion och optiska system.

Som person tror vi att du gillar att jobba i team, är teknisk intresserad och är glad och positiv som person! Vi tror också att du gillar högt tempo och är en problemlösare. Tvära kast är något som organisationen är vana vid - därtill krävs det att du är flexibel liksom lyhörd som person.

I detta urval kommer stor vikt läggas vid personliga egenskaper.

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse (Hösten/Vinter 2016)
Omfattning: Heltid
Arbetstider: 8-17 (Flex)
Ort: Linköping, Mjärdevi

Då urval sker löpande - sök tjänsten redan idag! Motivera anställning med ett personligt brev samt Bifoga dina betyg & examensbevis. Examensbevis är ett krav vid övergång till kund!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör
Kontakt

Ring Josefine Karlsson, 0763067634

Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget

Vår kund är en internationell välkänd aktör inom bilbranschen och ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar. Deras produkter räddar cirka 30000 liv varje år. Koncernen består av ca 50000 anställda. De är i dagsläget inne i en spännande teknikutveckling där framtidens bilar blir mer och mer autonoma. Vid deras teknikcentrum i Linköping utvecklar de kamerabaserade säkerhetssystem för personbilar. Vår kund tror att aktiv säkerhet med hjälp av kamerateknik och avancerad bildbehandling kommer att bli standard i framtidens bilar.

Vår kund räddar liv och minskar trafikskador. De är ständigt på jakt efter nya talanger att hjälpa utvecklingen framåt. Är du en av dem?

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.