Nu söker vi VVS-montör till Veolia

Om jobbet

Om företaget

Veolia är en ledande leverantör av energitjänster på den nordiska marknaden. Veolias fokusområden är energi, vatten, återvinning och underhåll. De ingår i en internationell koncern med verksamhet i 5 kontinenter och 180 000 anställda. I Sverige är de ca 1.200 anställda,Till deras kunder hör fastighets- och industriföretag, energiföretag, kommuner och landsting över hela landet. Verksamheten bedrivs genom dotterbolagen Veolia Sverige AB, Veolia Norge A/S och Veolia Services Suomi Oy, som tillsammans omsätter c:a 2 miljarder SEK. Veolia befinner oss i en framtidsbransch med mycket stark tillväxt.

Arbetsuppgifter

Som VVS- montör är du ansiktet utåt mot våra kunder och övriga hyresgäster.
Dina arbetsuppgifter är att utföra VVS- installationer och reparationer.

Formell kompetens
  • Gymnasial utbildning
  • Certifierad VVS-montör
  • Tidigare erfarenhet som VVS-montör
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • B-körkort är ett krav
  • God kompetens inom tekniska hjälpmedel så som dator, surfplatta, m.m. All arbetsorder- och tidsrapportering sker digitalt.
Din bakgrund

Som person är du nyfiken, gillar att lära sig nya saker och att lösa problem. Du har daglig kontakt med kunder vilket kräver att du har god social förmåga, är serviceinriktad och kan hantera kunder på ett professionellt sätt. Vidare är du strukturerad, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer.
Du bör också vara flexibel då arbetet kommer att ske över hela länet med fokus på Universitetssjukhuset i Linköping. Viss tid kommer arbete att ske på Vrinnevisjukhuset och/eller Motala lasarett. Arbete kommer även att ske på vårdcentraler runt om i länet.

Personliga egenskaper

Tillsvidareanställning/Heltid/Östergötland.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Omgående

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Rörmokare
Publicerad

19 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.