Nu söker vi en Administratör till vår kund inom Industrin

Lernia · Administration · 7 dec

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Rollen som administratör innebär en rad olika arbetsuppgifter men den största arbetsuppgiften kommer att innebära arbete kring dokumentation, datasystem, inkommande samtal och service. Du som söker denna tjänst ska ha en känsla för sevice och vara bra på att ha många bollar i luften. Du ska klara av att vara spindeln i nätet och nyfiken på nya erfarenheter och utmaningar. Erfarenhet från tidigare arbete som administratör, kundservice,eller liknande arbete är meriterande.

Formell kompetens

Godkänd gymnasieutbildning gärna inom administration.
God datavana.
B-körkort.
Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Logistisk bakgrund är meriterande.

Personliga egenskaper

För att passa in som administratör hos vår kund behöver du som person vara noggrann, effektiv och självgående. Du är positiv, serviceinriktad samt att vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Det är viktigt att du snabbt kan komma in i nya arbetsuppgifter och att du arbetar strukturerat. Du måste ha en god kommunikativ och social förmåga då du kommer att vara Lernias ansikte utåt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Linköping

Tillträdesdag

Enligt överenskommelse.

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart på mail: Linda.connbo@lernia.se
Jobbfakta
Publicerad

26 dagar sedan

Sista ansökningsdag

7 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.