Nu söker vi elektriker till Veolia

Om jobbet

Om företaget

Veolia är en ledande leverantör av energitjänster på den nordiska marknaden. Veolias fokusområden är energi, vatten, återvinning och underhåll. De ingår i en internationell koncern med verksamhet i 5 kontinenter och 180 000 anställda. I Sverige är de ca 1.200 anställda,Till deras kunder hör fastighets- och industriföretag, energiföretag, kommuner och landsting över hela landet. Verksamheten bedrivs genom dotterbolagen Veolia Sverige AB, Veolia Norge A/S och Veolia Services Suomi Oy, som tillsammans omsätter c:a 2 miljarder SEK. Veolia befinner oss i en framtidsbransch med mycket stark tillväxt.

Arbetsuppgifter

Som elektriker är du ansiktet utåt mot vår kund och övriga hyresgäster.
Dina arbetsuppgifter består av nyinstallationer och service av elanläggningar.

Formell kompetens
  • Gymnasial utbildning
  • El-utbildning
  • Tidigare erfarenhet inom el
  • Behärska svenska mycket väl både i tal och skrift
  • God kompetens inom tekniska hjälpmedel så som dator, surfplatta, m.m. All arbetsorder- och tidsrapportering sker digitalt.
  • God förmåga att kommunicera med kunder
  • B-körkort är ett krav
Personliga egenskaper

Som person är du nyfiken, gillar att lära sig nya saker och att lösa problem. Du har daglig kontakt med kunder vilket kräver att du har god social förmåga, är serviceinriktad och kan hantera kunder på ett professionellt sätt. Vidare är du strukturerad, duktig på att prioritera och kan fatta egna beslut i stressiga situationer.
Du bör också vara flexibel då arbetet kommer att ske över hela länet med fokus på Universitetssjukhuset i Linköping. Viss tid kommer arbete att ske på Vrinnevisjukhuset och/eller Motala lasarett. Arbete kommer även att ske på vårdcentraler runt om i länet

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tillsvidareanställning/Heltid/Östergötland.

Tillträdesdag

Omgående

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten om du blir kallad till en intervju.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Elektronik
Publicerad

21 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.