NOC-operatör

Om jobbet

Vi är i behov av en medarbetare som med engagemang och ordningssinne kan bemanna vår kunds NOC (Network Operation Center).

Tjänsten innebär skift dag/eftermiddag/kväll. Pass under nattetid samt arbete vissa helger kan bli aktuella.
Arbetet innefattar övervakning/monitorering, driva felavhjälpning samt att utveckla rutiner och processer med syfte att avhjälpa kunders driftstörningar. Vid mer komplexa felanmälningar ingår det i uppdraget att eskalera till 2nd level support så snabbt och effektivt som möjligt. NOC informerar även kunder om pågående driftstörningar och kommande planerade arbeten. Informationsflödet internt och externt är en viktig del av arbetsuppgifterna.

Då du kommer ha kontakt med nationella och internationella kunder via telefon och mail samt att koncernspråket är engelska behöver du kunna utrycka dig väl både på svenska och engelska.

Din profil

Krav
 • Grundläggande förståelse om routrar, servrar och brandväggar
 • Kunskap om TCP/IP och Ethernet
 • Förståelse för ärendehanteringssystem, larm, SLA-nivåer och rapportering till kund
 • Du uttrycker dig väl i tal och skrift i svenska och engelska
Meriterande erfarenhet och kunskap
 • Studerat IT och tele/datakom
 • Erfarenhet av op5 eller Nagios
 • Arbetslivserfarenhet av arbete i NOC eller Servicedesk
 • Scripting
 • Erfarenhet av ITIL
Personliga/funktionella egenskaper

Som person är du strukturerad, initiativrik, gillar att arbeta i ett högt tempo och är en bra lagspelare. Eget driv och vilja att utvecklas kommer göra att du passar in i vårt team. Du är genuint intresserad av teknik och bidrar med idéer och frågor.

Vi kan erbjuda dig
Vi arbetar med många av Sveriges populäraste företag och kan erbjuda jobb inom de flesta branscher och på alla nivåer:
 • Spännande tjänster på marknadens hetaste företag
 • Karriärmöjligheter på företaget du alltid drömt om
 • Utvecklingsmöjligheter på både lång och kort sikt
Intervjuer görs löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Mikael Fjellström på tfn: 0734-159370 eller mikael.fjellstrom@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric Professionals är ett IT-bemanningsföretag med över 300 konsulter anställda, med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Örebro och Karlstad. I Europa har Centric mer än 5000 anställda. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT.
Som konsult hos oss har du möjlighet att ständigt bygga vidare på din karriär; plugga till certifikat som är giltiga över hela världen, skaffa dig erfarenheter genom intressanta kunduppdrag och arbeta med utmanande projekt. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, tekniker, IT-tekniker, it - tekniker, NOC, Network Operation Center, konsult, support, supporttekniker, support-tekniker, 1st line, first line, servicedesk, service desk, Consultant, data, IT-technician, Linköping.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Nätverkstekniker
Publicerad

35 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 jan

Om företaget

Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?