Nobeli Business Support söker Löneadministratör till vårt kontor i Linköping

Om jobbet

Till avdelningen för Lön och personal söker vi nu en Löneadministratör till kontoret i Linköping.

Övergripande arbetsuppgifter
Som löneadministratör kommer du att arbeta med alla delar inom löneprocessen. Du kommer ingå i ett kundteam där ni tillsammans ansvarar för lönelevarens till kund. I detta arbete ingår även att ta fram och utveckla administrativa riktlinjer och rutiner för de olika delarna i löneprocessen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av arbete inom löneadministration samt erfarenhet från att arbeta med lönesystem och tidsystem. Då en stor del av arbetet innebär kundkontakt ser vi att du har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad och flexibel. Du är en god administratör, tycker om ordning och reda samt är van att tolka lagar och kollektivavtal.

Du är engagerad och arbetar strukturerat på ett effektivt sätt. Då en stor del av arbetet sker i interaktion med andra har du en mycket god förmåga att kommunicera både muntligt och skriftligt, på såväl svenska som engelska.

Placeringsort
Linköping

För mer information om tjänsten kontakta
Charlotte Nissen, Avdelningschef Lön och personal Linköping, 073-446 25 77
Linda Neander, HR-ansvarig, 073- 446 25 28

Ansökan skickar du i form av CV till personal@nobeli.se urval sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Löner & Förmåner
Kontakt

Ring Charlotte Nissen, 073-446 25 77

Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 okt

Om företaget

Nobeli Business Support AB är ett tjänsteföretag med ett kunderbjudande inom bl.a. affärsområdena Dokumenthantering, Lön & Personal, Patent samt Säkerhet och Telefoni. Nobeli Business Support AB har huvudkontor i Karlskoga och driftställen i Jönköping, Linköping och Örebro.