Morgonpigg laboratorieassistent sökes

Om jobbet

Jobbeskrivning

Är du morgonpigg och vill arbeta på laboaratorium i Linköping?

Vi söker nu en noggrann och stresstålig laboratorieassistent till vår kunds mikrobiologiavdelning Linköping!

Vår kunds avdelning för mikrobiologi arbetar med frekventa mikrobiologiska analyser där fokus ligger på kvalitet och förbättringsarbete. Som laboratorieassistent kommer du att få ansvara för att det är ordning och reda på labbet och dina arbetsuppgifter kommer att innefatta mycket disk, plock och renhållning av instrument. Du kommer även att få utföra enklare laborationer och analyser och se till att de genomförs inom de tidsramar som finns samt enligt uppsatta kvalitetskrav. Du behöver kunna följa standardiserade metodbeskrivningar och vara noggrann men effektiv och stresstålig då laboratoriearbete ofta sker under tidspress och i sterila miljöer.

Vår kund är ett av Europas ledande analysföretag med högkvalificerade laboratorier för miljö- och livsmedelsanalyser i Storbritannien, Holland, Norge och Sverige. I Sverige finns det ca 300 medarbetare spridda på flera orter från Malmö i söder till Umeå i norr. Du kommer att få jobba på huvudkontoret som är placerat i Linköping. Verksamheten pågår dygnet runt, alla dagar i veckan.

Dina huvudsakiga arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att:
  • bereda prover och lösningar enligt gällande metoder för analys
  • plocka undan och diska använda instrument
  • autoklavering
Initialt kommer tjänsten att vara en visstidsanställning på 50% med start så snart som möjligt. Anställningen kan komma att förlängas alternativt övertag av kund. Arbetstiderna är förlagda tisdag till fredag kl. 04:00-11:00, men kan komma att ändras något under tid.

Personliga egenskaper

Ett krav för tjänsten är att ha fullständiga gymnasiebetyg, gärna en naturvetenskaplig gymnasieutbildning eller motsvarande med inslag av naturvetenskapliga ämnen. Meriterande är ifall du har erfarenhet av laborativt arbete sedan tidigare.

För att trivas bör du tycka om att arbeta i en miljö där du får använda din flexibilitet och förmåga att vara effektiv. Du bör vara strukturerad, ansvarstagande och drivas av att hitta förbättringar i ditt arbete. Som person förstår du vikten av att hålla hög kvalitet på det du gör genom att vara noggrann. Det kan stundtals vara hårt arbete. Du bör därför vara van vid högt arbetstempo samt flexibel och tillmötesgående inför rutinartade och andra uppgifter som uppstår i en laboratoriemiljö. Du måste ha lätt för att lära dig eftersom det ingår många olika moment och arbetsuppgifter. Det är viktigt att ha en god förmåga för överblick för att kunna se vart arbetsinsatsen behövs bäst.

Låter detta som ett jobb för dig? Sök tjänsten via vår hemsida www.uniflex.se! Urval sker löpande.
Jobbfakta
Publicerad

8 dagar sedan

Sista ansökningsdag

11 dec

Om företaget

Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001.

På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.