Morgondagens lönespecialist till supportavdelningen

Academic Work · Data & IT · 24 dec

Om jobbet

Personalkollen växer så att det knakar och söker nu dig som vill vara en del av denna resa. Personalkollen erbjuder rätt person möjligheten att utveckla sin egen karriär och längst resans gång ha riktigt roligt! Brinner du för att ge bästa möjliga service och är en problemlösare av rang? Då är detta rollen för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Personalkollens räkning en medarbetare till deras supportavdelning i centrala Linköping. Personalkollen är ett internetbaserat personal- och lönesystem och i rollen kommer du bli expert på systemet samt på lönehantering och avhjälpa kunderna via telefon och mejl. Du kommer redan från arbetsdag ett utbildas för att kunna utvecklas till en riktig expert inom området!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Personalkollens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Personalkollen.

Arbetsuppgifter

Som supportmedarbetare på Personalkollen kommer du bli en expert på företagets produkt. Du kommer få en bred roll med stor variation av arbetsuppgifter ekonomirelaterade uppgifter med fokus på bokföring och lönehantering. Det mest centrala är du alltid, oavsett uppgift, leverer service i världsklass!

Som supportmedarbetare hos Personalkollen kommer du bland annat:
 • Ansvara för ett antal kunder där du är kontaktperson och proaktivt följer upp dem
 • Arbeta med webbutbildningar av nya och befintliga kunder
 • Vara med och utforma hjälpartiklar, filmer och annat material för att tillsammans skapa en mer effektiv och proaktiv kundsupport
 • Samt supporterar kunder i frågor gällande lön och bokföring
Vi söker dig som
 • Har tidigare erfarenhet från serviceyrke
 • Är noggrann, tar eget ansvar och slutför påbörjade arbetsuppgifter
 • Drivs av att arbeta med support och sätter alltid kunden i fokus
 • Besitter en nyfikenhet på att lära
 • Har goda kunskaper i svenska
Vidare är det meriterande om du har vana av lönehantering och bokföring.

Som person är du positiv och utåtriktad och har lätt för att anpassa dig till olika typer av människor, samtidigt som du är lugn och hanterar kritik på ett konstruktivt sätt. Du är serviceminded och gör det lilla extra i varje kundmöte. Vidare sätter vi även stor vikt på din flexibilitet och förmåga att ta ansvar för dina arbetsuppgifter.
 • Start: Snarast möjligt med hänsyn till ev uppsägningstid
 • Omfattning: Tillsvidare, inledande provanställning
 • Lön: Enligt överenskommelse
 • Placering: Linköping
 • Kontaktuppgifter: Rickard Jonsson, 070-161 79 55
Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 dec

Om företaget

Personalkollen är ett internetbaserat personal- och lönesystem branschanpassat och riktat mot hotell- och restauranger för att underlätta hanteringen av deras verksamhet.

Hos Personalkollen erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter för din karriär och en möjlighet att vara del av den expansiva fas företaget befinner sig i. Du erbjuds en plats på företagets fräscha kontor mitt i centrala Linköping. Du kommer verka i en miljö där du förväntas ta stort ansvar men i gengäld erbjuds stora möjligheter att vara med och påverka. På Personalkollen älskar man att lära sig nya saker, åka på konferenser och delta i meetups.