MLResurs söker konsultchef i Linköping

MLResurs · HR & Personal · 24 okt

Om jobbet

Om tjänsten

MLResurs - en del av Arenakoncernen söker en konsultchef till vårt kontor i Linköping.
Vi söker en ny medarbetare som vill bli en del av vårt team och arbeta som rekryterande konsultchef. Vi växer och behöver få nya kollegor inom personalbemanning.

I rollen som rekryterande konsultchef ansvarar du för hela rekryteringsprocessen både vad gäller rekrytering, men framför allt bemanningsuppdrag. Du upprättar kravprofiler, skapar annonser, genomför kvalificerade intervjuer, referenstagningar och har personalansvar gentemot konsulter. Som rekryteringskonsult har du daglig och fortlöpande kontakt med såväl kandidater som kunder. Du kommer att hantera flera rekryterings - och bemanningsprocesser parallellt och det är viktigt att leverera i tid med högsta möjliga kvalitet.

Våra rekryterings -och bemanningsuppdrag kommer oftast in genom våra kundansvariga och kollegor vilka du kommer att ha ett nära samarbete med. Ni bildar ett team, hjälper och stöttar varandra och tar hand om kunden på bästa möjliga sätt. Du arbetar i nära samarbete med dina kunder, vilket också ger möjlighet till merförsäljning.
För att passa som rekryterande konsultchef hos oss på ML Resurs delar du våra värderingar som är personlig, engagerad och professionell. Vi har ett genuint intresse för människor och värnar om våra kunder, medarbetare och kollegor. Vi har lång erfarenhet av relationer och bygger vår verksamhet på goda kontakter och därför är varje medarbetare och kund hos oss mycket viktig för vår framgång.

Din profil

Vi söker dig med erfarenhet från bemanning -och rekryteringsbranschen och som har jobbat som rekryterare alternativt konsultchef, gärna med tekniska tjänster. En stor del av arbetet innebär att matcha kandidater mot uppdrag hos kunder och därför är det viktigt att du är en god lyssnare, kan analysera, vara lyhörd för kunder, kandidater och konsulters behov.

Du ska tycka det är roligt att skapa relationer med kunder, kandidater och konsulter. Du är förtroendeingivande och trygg i dig själv. Du har ett affärsmässigt sätt och kan fatta professionella beslut vad gäller avtal, villkor och liknande. Du är en orädd, prestigelös och drivande person som gillar utmaningar. Vidare är du resultat- och lösningsorienterad samt vill hitta det bästa att erbjuda kunden.

För att passa i vår arbetsgrupp bör du även vara en framåt och positiv person med humor och arbetsglädje.
Mycket god datavana är ett krav. Eftersom det ingår att göra kund- och medarbetarbesök i tjänsten är det viktigt att du har B-körkort.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete där du får möjlighet att vara med att utveckla vår verksamhet. För rätt person finns stora möjligheter att utvecklas inom koncernen. Vi delar lokal med vårt systerföretag Arbetslivsresurs, varför du kommer att få möjlighet att utbyta erfarenheter med erfarna kollegor i en trevlig miljö.
Detta är en heltidstjänst som ska tillträdas snarast med hänsyn tagen till eventuell uppsägningstid. Vi erbjuder en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning under sex månader.

Ansökan

Vill du veta mer är du välkommen att ringa regionchef Åsa Eriksson tele 076 - 78 05 133 eller rekryterare Ulla Mogard 08-587 117 44 . Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering
HR-administration

Ring Ulla Mogard, 08-587 117 44

Publicerad

29 dagar sedan

Sista ansökningsdag

24 okt

Om företaget

ML Resurs ingår i Arenakoncernen som består av bolagen Arbetslivsresurs, Arena Personal, ML Resurs, Impact och World Class som tillsammans erbjuder långsiktiga och hållbara lösningar för organisationer, företag och medarbetare. Koncernen tillhandahåller ett komplett tjänsteutbud inom Bemanning & rekrytering, Hälsa & rehabilitering samt Karriär & omställning