Mjukvaruutvecklare inom flygsimulatorer till Saab i Linköping!

Framtiden · Data & IT · 3 nov

Om jobbet

Vill du vara med och utveckla flygsimulatorer? Vill du dessutom arbeta på ett stort och expansivt bolag? Sök då denna tjänst redan idag eller tipsa en vän!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som mjukvaruutvecklare på Saab kommer du verka i ett team som utför integrationsarbete i riggar och simulatorer för Gripen E. Det huvudsakliga fokuset i utvecklingsarbetet kommer att bestå av hårdvarunära programmering i framförallt C++. Vidare kommer du som mjukvaruutvecklare att arbeta agilt och stor vikt läggs vid introduktionen för att skapa god förståelse för produkten och arbetssätten.

Din profil

Skallkrav:
  • Högskole-/civilingenjörsutbildning i datateknik eller liknande
  • Erfarenhet inom hårvarunära programmering i C++
  • Förmåga att omsätta krav till tekniska lösningar
Meriterande:
- Erfarenhet av utveckling och verifiering av säkerhetskritisk mjukvara

Personliga egenskaper:
Som person bör du vara drivande, noggrann, lösningsorienterad och är stimulerad av att lära dig nya saker på olika områden. Du får gärna ha ett genuint intresse av flyg.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess och kräver därför svenskt medborgarskap.

Villkor

Start: ASAP - 2016-11-01 - 2017-11-01

Placeringsort: Linköping

Urvalet sker löpande då vår kund har brådskande behov - lägg därför in en ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Projekt- / Visstidsanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Sofia Haglund, 0722304713

Publicerad

7 dagar sedan

Sista ansökningsdag

3 nov

Om företaget

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretagföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. De är totalt 14 700 anställda och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är Saab ledande inom många områden och en femtedel av alla intäkter går till forskning och utveckling.

Aeronautics är ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.