MJUKVARUUTVECKLARE MED DRIV TILL KONSULTROLL!

JobBusters · Data & IT · 28 okt

Om jobbet

Arbetsuppgifter

För vår kund räkning söker vi nu dig som har god teknisk förståelse samt har stort intresse och kunskap inom programmering och systemdesign. Tjänsten är varierande och du kommer få möjlighet att arbeta med spännande utvecklingsprojekt ute hos kund. Arbetsuppgifterna kommer variera mellan programmering, modellintegration och felsökning på systemnivå som även omfattar hårdvara. Är du i början av din karriär alternativt har några års erfarenhet och är en nyfiken och utvecklingsorienterad person är detta en roll för dig!

Företagspresentation

Vår kund arbetar med mjukvaruutveckling och spetsutbildningar inom inbyggda system samt applikationsutveckling. Företaget erbjuder utmanande arbetsuppgifter och ett stort personligt ansvar med motsvarande befogenheter, där målet är ett företag med trivsel och ständigt utveckling. Hos vår kund blir du en nyckelperson och du kommer få vara med och utveckla företaget tillsammans med kompetenta och trevliga kollegor. Kontoret är beläget i Linköping.

Kvalifikationer
  • Du har akademisk utbildning inom relevant område
  • Du har goda kunskaper inom C/C++
  • Du talar och skriver svenska och engelska flytande då det krävs för tjänsten
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av flygindustrin
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av realtidsprogrammering och kravhantering.
Personliga egenskaper

För att trivas i denna roll är du en person som drivs av nya utmaningar och är nyfiken inför olika uppdrag. Då rollen innebär flera kontaktytor är du lyhörd och duktig på att kommunicera. Vi ser gärna att du har förmågan att omsätta krav och önskemål till tekniska lösningar. Vidare är du positiv och prestigelös person.

Vad vår kund kan erbjuda

Hos vår kund får du möjligheten att arbeta i ett litet dynamiskt företag där stort fokus ligger på medarbetarna och flexibilitet. Som konsult får du arbeta med spännande projekt samt vara delaktig och utveckla företagets framtid.

Lön

Förmånligt lönesystem. Enligt överenskommelse.

Tillträde och ansökan

Heltid. Tillsvidare med start omgående eller enligt överenskommelse. Du blir direktrekryterad av vår kund. Skicka in din ansökan i Word-format snarast, då intervjuer sker löpande.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare
Kontakt

Ring Madelene Hjelm, 013-266 10 02

Publicerad

59 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 okt

Om företaget

JobBusters är ett växande personaluthyrnings- och rekryteringsföretag med lång erfarenhet. Vi samarbetar idag med allt ifrån stora globala bolag till mindre lokala företag. Vår målsättning är att hitta kundens drömkandidat och kandidatens drömjobb!


Hitta hit

Linköping Visa på karta

Visa var