Miljöintresserad student för extrajobb

Om jobbet

Är du studerande och har ett flexibelt schema? Är du intresserad av miljö och att bidra till ett hållbart samhälle? Som vågpersonal kommer du att arbeta på en avfallsanläggning utanför Norrköping med att väga in och ut lastbilar som lämnar material. Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Ragn-Sell ABs räkning vågpersonal till Borg Häraldsuddens avfalls deponi i Kimstad strax utanför Norrköping (vid E4:an). Till anläggningen kommer lastbilar för att lämna avfall så som jord och sten (ej matavfall och dylikt).

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ragn-Sells önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ragn-Sells.

Arbetsuppgifter

Som vågpersonal kommer du arbeta med att väga in och ut lastbilar som kommer till anläggningen. Du tar emot lastbilarna, kontrollerar så att det är rätt typ av anfall som är föranmält och kan tas emot på anläggningen. Du visar dem vart de ska lämna sitt avfall och kommunicerar med övrig personal på anläggningen som därefter tar vid och lotsar lastbilarna rätt. Ditt arbete kommer att innebära att väga in lastbilar som ska lämna avfall och väga ut lastbilar när de tömt. Därefter ska du administrera i datorsystem och skapa underlag för fakturor. Alla besök ska vara föranmälda men ibland händer det att det kommer lastbilar som inte är föranmälda, då är din uppgift att ta reda på vad det är för material de vill lämna och sedan om det finns möjlighet att lämna den typen av avfall just på den här anläggningen

Du kommer till exempel att:
 • Prata med och guida chaufförer som kommer till anläggningen
 • Väga lastbilarna
 • Skapa underlag för fakturor i datorsystemet
Tjänsten passar dig som kanske läser en utbildning inom miljö eller som är intresserad av att lära dig mer inom området. Här trivs du som har lätt för, och trivs med att kommunicera med andra.

Vi söker dig som
 • Är student på minst 50% och har minst ett år kvar av dina studier
 • Har möjlighet att hoppa in vid behov i veckorna under terminerna
 • Har god svenska i tal och skrift då du både har kontakt med chaufförer som kommer till anläggningen men även ska göra underlag för fakturor och liknande
 • Det är fördelaktigt men inte ett krav att du har körkort och tillgång till bil för att kunna ta dig till arbetsplatsen som är belägen utanför Norrköping
Det är meriterande om du....

* Har kunskaper i engelska och polska

Som person är du positiv och har skinn på näsan. Du är inte rädd för att ta kontakt med nya människor och har ett servicetänk. Kommunikation är en viktig del i ditt arbete både med de besökande chaufförerna och den interna personalen. Stundtals kommer arbetet vara hektiskt så det är viktigt att du är stresstålig. Då allt ska administreras i ett datorprogram bör du ha god datorvana och vara noggrann.

Övrig information
 • Start: 19 dec med ca 3 dagars upplärning
 • Omfattning: varannan fredag kl 10-16 alt. 11-16 för att avlasta ordinarie personal samt vid planerad frånvaro och sjukdom.
 • Lön: timlön
 • Placering: Norrköping, Kimstad vid E4:an.
 • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
 • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 jan

Om företaget

Det startade i liten skala med tre studenter och deras vision att skapa möjligheter för studenter att få arbetslivserfarenhet bredvid studierna. Tolv år senare är Academic Work Nordens största bemanningsföretag för studenter och unga akademiker.