Migrationsverket söker ekonom till funktionen för Fonderna

Om jobbet

Migrationsverket är det naturliga navet för migrationen till Sverige. Varje år tar vi emot många tusen ansökningar från människor som vill arbeta, besöka, bo eller söka skydd i Sverige. Vi vill underlätta rörligheten över gränser genom god service och en snabb och rättssäker handläggning. Vår vision är ett Sverige som med öppenhet tar tillvara den globala migrationens möjligheter.

Migrationsverket är en arbetsplats som präglas av respekt för människan. Vi strävar efter att ingen ska bli diskriminerad och att alla ska ges lika möjligheter.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Migrationsverkets räkning en ekonom till funktionen för Fonderna med placering i Norrköping

Som medarbetare på Migrationsverket kan du förvänta dig ett givande arbete i en dynamisk miljö som präglas av ett fokus på ständiga förbättringar, samarbete och respekt för människan. Du erbjuds även introduktion och goda möjligheter till fortlöpande kompetensutveckling.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Migrationsverket.

Arbetsuppgifter

Funktioner för Fonder förvaltar EU fonder som går till projekt inom asyl, migration, integration och återvändandeområdet. Din roll som ekonom innebär att ge stöd och att granska projektansökningar och rapporter från projekt som blivit beviljade finansiering från fonden.
För mer detaljerad information, se länk till Fondernas hemsida: www.migrationsverket.se/fonder

Vi söker dig som

Du har en akademisk utbildning inom ekonomi. Det är meriterande om du även har examen eller enstaka kurser med inriktning på redovisning och/eller bokföring. Du har erfarenhet av att arbeta med redovisning från olika typer av organisationer samt från kvalificerad ekonomisk granskning, analys och utredning. Meriterande är även erfarenhet av arbete med andra fonder eller bokföringsmässiga projektredovisningar.

Du har god förmåga att bedöma kostnadseffektivitet och har förståelse för hur verksamhet och ekonomi hänger ihop. Vidare har du kunskap om ekonomiprocesser, olika redovisnings- alternativt datasystem samt god redovisningssed. Du har god kommunikativförmåga i tal och skrift där du är tydlig, korrekt, koncis och målgruppsanpassad.

Du gör korrekta avvägningar och prioriteringar. Vi ser även gärna att du kan väga samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och att du visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Du löser numeriska uppgifter snabbt och korrekt och har en förståelse för numeriska underlag. Du är noggrann och väl medveten om mål och kvalitetsstandard. Du ska även ha en god samarbetsförmåga där du lyssnar, kommunicerar och löser problem på ett konstruktivt sätt

* För att söka tjänsten använder du dig av följande länk. OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail eller Academic Works hemsida.

Upplysningar:
Vi tillämpar individuell lönesättning.

Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning

Placeringsort: Norrköping samt Stockholm

Tillträde: Snarast

För ytterligare information kring tjänsten kontakta: Mikael J. Zaar mikael.j.zaar@migrationsverket.se
Fackliga representanter SACO-S Henrik Herber, 010-485 78 98, henrik.herber@migrationsverket.se, ST Linda Ivung, 010-485 10 57, linda.ivung@migrationsverket.se.

För information om rekryteringsprocessen kontakta rekryteringskonsult Sajra Gazibara, Academic Work via e-post migrationsverket@academicwork.se under kontorstid. Ange annonstitel och annonsid i rubriken på ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bank, Finans & Försäkring
Underkategori
Bank & Finans
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

Idag

Om företaget

Migrationsverket är det naturliga navet för migrationen till Sverige. Varje år tar Migrationsverket emot många tusen ansökningar från människor som vill arbeta, besöka, bo eller söka skydd i Sverige. De vill underlätta rörligheten över gränser genom god service och en snabb och rättssäker handläggning. Visionen är ett Sverige som med öppenhet tar tillvara den globala migrationens möjligheter.

Migrationsverket är en arbetsplats som präglas av respekt för människan. De strävar efter att ingen ska bli diskriminerad och att alla ska ges lika möjligheter.

Observera att din ansökan inte behandlas här. Vi tar endast emot ansökningar via Migrationsverkets rekryteringssystem så för att komma med i urvalet vänligen sök via länken: http://www.migrationsverket.se/Om-Migrationsverket/Lediga-jobb.html