Mediasäljare inom lastbilsbranschen

Framtiden · Försäljning · 21 dec

Om jobbet

Dina arbetsuppgifter

Vi söker för kunds räkning en mediasäljare. Du kommer få möjlighet att arbeta i Nordens största motorförlag med utmanande och varierande arbetsuppgifter.
Vi söker dig som vill arbeta med att utveckla ett av kundens affärsområden; medier inom lastbils- och entreprenadmaskinsbranschen. Behovet ligger främst i att sälja annonser till
Mediernas kunder. Som mediasäljare ansvarar du över hela försäljningsprocessen. Främst kommer du att arbeta med befintliga kunder men nykundsbearbetning kommer även att ingå i din tjänst. Du arbetar enbart B2B där du har allt från internationella lastbilstillverkande företag till mindre åkerier som kunder. Dina kunder befinner sig över hela landet och resor kommer därför att förekomma minst fem resdagar i månaden. Du kommer även att få delta vid mässor och event.

Din profil

Krav
  • Kunskap om lastbilar alternativt ett intresse av att skaffa dig kunskap inom detta.
  • Erfarenhet av uppsökande försäljning.
  • Körkort B.
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift.
Meriterande
  • Erfarenhet inom fordonsbranschen, exempelvis som bil- eller lastbilssäljare.
  • Arbetslivserfarenhet av digitala kanaler alternativt utbildning inom media.
I rollen som mediasäljare ställs höga krav på din sociala kompetens. Vi tror att du är en person med en stor förmåga att utveckla goda kundrelationer. Du är lyhörd, förtroendeingivande och affärsmässig.
Du kommer att ansvara själv för att uppsatta mål nås, och för att klara rollen ser vi att du är självgående och initiativtagande. I ditt arbete lägger du stor vikt vid att arbetet utförs med god kvalitet. Du har en mycket god förmåga till samspel med andra och ser hellre lösningar än problem.

Villkor

Anställningsform: För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Anställningsformen kan diskuteras vid särskilda önskemål.
Arbetstider: Dagtid. Helgjobb kan förekomma vid mässor och event.
Omfattning: Heltid
Ort: Linköping, Mantorp park.
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Helena Feldt, 0723187900

Publicerad

11 dagar sedan

Sista ansökningsdag

21 dec

Om företaget

Vår kund är ett av Nordens största motorförlag och är en familjeägd mediekoncern. Huvudkontoret ligger i Karlskrona men har verksamhet i Sverige, Norge, Finland, Polen och Ryssland. Vår kund erbjuder en arbetsplats med högt i tak och öppet klimat.

Som anställd på Framtiden kan du känna dig trygg. Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Dennes uppgift är att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter - hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.