Medarbetare till kundservice på landshypotek

Om jobbet

Har du ett intresse för bankfrågor och vill vara med och ge service i världsklass? Som kundtjänstmedarbetare på Landshypotek Bank får du som är student möjligheten att arbeta nära kunderna på ett mindre företag som erbjuder en dynamisk och utmanade arbetsmiljö i ständig förändring.

Information om uppdraget

Academic Work söker för Landshypotek Bank:s räkning kundtjänstmedarbetare till deras studentpool. Landshypotek Bank är en medlemsägd bank för i första hand jord- och skogsägare. De har en central kundtjänst som tar emot samtal från medlemmar i hela landet som är placerad i nyrenoverade, fräscha lokaler i centrala Linköping.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Landshypotek Bank:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic
Work

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Landshypotek Bank.

Arbetsuppgifter

Som kundtjänstmedarbetare på Landshypotek Bank kommer du få ta del av många olika arbetsuppgifter och kunna bygga på ditt cv med relevant erfarenhet för framtiden.

Du kommer till exempel att svara på inkommande samtal gällande vanliga låneärenden men också medlemsfrågor och sparande. Du kommer att svara på e-post, bemanna chatten, vara Landshypoteks ansikte utåt i olika sociala medier och hjälpa till med administration som kan behövas. Det kan också handla om utgående samtal till exempel när man vill marknadsföra en tjänst mot en specifik grupp av medlemmarna, eller hälsa nya medlemmar och kunder välkomna. Man jobbar alltid nära kunden och vill med kundtjänsten erbjuda service i världsklass.

Det här är ett ypperligt tillfälle för dig som vill veta mer om och få erfarenhet av bankvärlden. Här får du det sällsynta tillfället att jobba med många olika arbetsmoment som hör till bankområdet och få en bred insyn i bolaget. Du förväntas kunna jobba under lov och andra ledigheter och det kommer även att finnas möjlighet till sommarjobb.

Vi söker dig som
  • Är student på en för uppdraget relevant utbildning och har ca två år kvar av dina studier
  • Har möjlighet att arbeta tre pass i veckan (där ett är kvällspass) och även vara tillgänglig under julen och andra lov och ledigheter
  • Är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig både skriftligt och muntligt i det svenska språket då du har mycket kontakt med kund
  • Har goda datorkunskaper.
Vi ser gärna att du är intresserad av jord och skog, då det ger dig ett försprång i att förstå kunderna. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av bankvärlden eller ett annat kundorienterat yrke som till exempel kundtjänst, säljare eller receptionist.

Som person är du kreativt tänkande och har lite skinn på näsan. Du kan ta för dig på ett sympatiskt sätt, och vet hur man levererar en bra kundupplevelse. Noggrannhet och ordning och reda är ord som beskriver dig väl, och du är orädd och positiv i ditt bemötande av kunderna.

Övrig information
  • Start: Omgående.
  • Omfattning: ca 3 pass i veckan á 4h. Passen är förlaggda 8.30-12.30, 12.30-17.15 samt 16-20.
  • Placering: Centrala Linköping.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!
Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Skydd för din personliga integritet
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Deltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Kundservice
Publicerad

23 dagar sedan

Sista ansökningsdag

15 jan

Om företaget

http://www.landshypotek.se/