Mätvärdesoperatör/ Mätvärdescontroller till MSE

MSE · Data & IT · 12 dec

Om jobbet

Vill du växa med MSE? Har du erfarenhet av datasystem och gärna med mätvärdeshantering? MSE letar efter dig som vill arbeta och utvecklas i en spännande bransch!

Dina arbetsuppgifter

Som mätvärdesoperatör arbetar du med insamling och avräkning av mätvärden. Du gör kontroller och analys av data som samlas in.

Tillsammans med din arbetsgrupp ansvarar du för att leverera mätvärden till externa aktörer. Du har hand om leverantörsbyten, registreringen av nya anläggningar och mätarbyten. Du arbetar även med underlag till fakturor. I rollen ingår att driva projekt och att implementera dessa i verksamheten.

Din profil

Vi söker i första hand dig som har erfarenhet av arbete med mätvärdeshantering eller liknande uppgifter.

Du har vana av att arbeta med datasystem och är en kvalificerad användare av MS- office. Vi ser gärna att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi, statistik eller system/It. Erfarenhet från energibranschen är meriterande.

Du är analytisk, noggrann och van att arbeta självständigt samtidigt som du har god förmåga att samarbeta och kommunicera. För att lyckas i rollen är du drivande och har viljan att utveckla processer och rutiner.

För oss på MSE är det viktigt att alla medarbetare delar våra gemensamma värderingar. Vår övertygelse är att alla medarbetare genom Samarbete, Engagemang och Respekt kan bidra till att utveckla MSE som företag och arbetsplats.

Ansökningsförfarande

Intervjuer och urval sker fortlöpande så skicka in din ansökan redan idag, dock senast den 12 december 2016. Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.industrikompetens.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss.

Har du frågor gällande tjänsten kontakta då ansvarig rekryterare på Industrikompetens, Lotta Hoff, 011-199472, lotta.hoff@industrikompetens.se
Facklig kontaktperson: Torbjörn Holm (Vision) 0142 - 855 54.

Väl mött!
Jobbfakta
Ort
Mjölby
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt

Ring Lotta Weberg Hoff, 011-199472

Publicerad

6 dagar sedan

Sista ansökningsdag

12 dec

Om företaget

Mjölby-Svartådalen Energi AB är ett lokalt energibolag som producerar el och fjärrvärme från skog, vind och vatten. Vi driver och utvecklar det lokala elnätet och erbjuder tjänster och serviceavtal inom fjärrvärme, vindkraft, belysning och energitjänster. Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners skapar vi en långsiktig hållbar energiförsörjning i kommunen. Läs mer om oss på vår hemsida: www.mse.se

Vi erbjuder ett innehållsrikt och omväxlande arbete där vi just nu är i en utvecklingsfas då mycket händer inom energibranschen. Vi står inför systemskiften inom flera områden där du kommer att ha en viktig roll.

Du kommer att ingå i en mindre arbetsgrupp, men du kommer även att arbeta tillsammans med andra enheter inom företaget.