Maskinsäljare till Lantmännen Maskin i Norrköping

Om jobbet

Som säljare av lantbruksmaskiner är du sälj- och resultatinriktad och din utmaning blir att driva varje affär i hamn. Du arbetar aktivt med att såväl skaffa nya kunder som att bygga långsiktiga kundrelationer.

Du har erfarenhet av försäljning, gärna mot lantbruk, stort intresse för teknik, vana att möta kunder och att bygga nya relationer. Det är en merit om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter och sortiment tidigare, men dina personliga egenskaper är det viktigaste. Körkort är en förutsättning för tjänsten. Beroende på din bakgrund och erfarenhet kan tjänsten komma att anpassas mer eller mindre mot vårt entreprenadsortiment.

Placeringsort är Norrköping.

För mer information om tjänsten, kontakta
Jan Andersson, regionchef, 010-556 16 78
Mattias Mårtensson, repr Unionen, 010-556 00 86
Eva Bruzelius, repr Saco, 010-556 00 93

Välkommen med din ansökan senast 2016-11-30 via länken här nedan. Urval kommer att ske löpande. Tillträde sker enligt överenskommelse. Betyg och intyg lämnas vid eventuell intervju.

Om företaget

Lantmännen är ett lantbrukskooperativ och norra Europas ledande aktör inom lantbruk, maskin, bioenergi och livsmedel. Vi ägs av 29 000 svenska lantbrukare, är 10 500 anställda, har verksamheter i ett 20-tal länder och omsätter 37 miljarder kronor. Med basen i spannmål förädlar vi åkermarkens resurser för ett livskraftigt lantbruk. Några av våra mest kända varumärken inom livsmedel är AXA, Kungsörnen, GoGreen, Schulstad, Gooh, Finn Crisp och Bonjour. Vårt företag är grundat på kunskap och värderingar som har funnits i generationer hos våra ägare. Genom att vi har forskning, utveckling och verksamhet i hela värdekedjan, kan vi tillsammans ta ansvar från jord till bord. Läs gärna mer på: lantmannen.se/omlantmannen

Lantmännen Maskin marknadsför och ger service för ett komplett produktsortiment av lantbruksmaskiner bland annat varumärkena Valtra, Fendt och Claas.


Hitta hit

Norrköping Visa på karta

Visa var