Marinmekaniker/tekniker

Om jobbet

Karlsro Marin AB söker en självgående marinmekaniker/tekniker till vår verksamhet som bedrivs från vår huvudanläggning i Norrköping, samt vårt dotterbolag Arkösunds Marin AB i Arkösund. Din huvudsakliga arbetsplats kommer att bli Karlsro Marin AB på Kommendantvägen, där vi förutom verkstad har butik, uppläggningsområde och varmförvaringshallar.

Framför allt söker vi någon med arbetslivserfarenhet, men vi ser gärna en självgående, motorkunnig mekaniker/tekniker, även från person- eller lastbilssidan. Har du erfarenhet av lyft och tunghantering är även detta positivt.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av Volvo Pentas motorer, drivlinor och diagnossystem. Även Mercruiser, Mercury Outboards och Honda Marine är bra meriter. Vi är auktoriserade för ovanstående märken samt för ytterligare ett antal tillbehörsleverantörer av bland annat el, navigation och komfortutrustning.

Som person ska du kunna jobba självständigt, likväl som i grupp. Du är positivt inställd och gillar problemlösning. Noggrannhet och kvalitet är våra ledord.

Körkort för personbil är ett krav. BE/utökat B-kort är en god merit. Båtvana/intresse är en mycket god merit.

Vid intresse tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt då tjänsten redan är vakant. Ansökningar skickas enbart via mail till John Jansson (john.jansson@karlsromarin.se). Vid ansökan vill vi ha ditt löneanspråk. Ansökningar utan löneanspråk kommer ej att beaktas.

Rekrytering sker löpande under ansökningstiden.
Jobbfakta
Kontakt

Mejla John Jansson

Publicerad

40 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Vi är ett företag som har funnits sedan 1973 i Norrköping. Vi har gedigen erfarenhet och vår huvudinriktning är vinterförvaring, motorservice, motorbyten, motorrenoveringar och installation och utbyte av utrustning i både fritidsbåtar och yrkesfartyg. Förutom anläggningen i Norrköping har vi en verkstad i Arksöund, där vi kan möta upp det behov av service som finns under sommarmånaderna.


Hitta hit

Norrköping Visa på karta

Visa var