Lernia söker för kunds räkning C-chaufförer till återvinningsbranschen

Om jobbet

Arbetsuppgifter

Formell kompetens

C-körkort
Yrkeskompetensbevis (YKB)
Digitalt färdskrivarkort
Goda kunskaper i svenska språket i tal och skriftligt

Din bakgrund

Du har erfarenhet av att arbeta som chaufför och av att köra tung last.
Arbetet kan vara fysiskt tungt så det är en förutsättning för att klara av detta arbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är van att arbeta självständigt. Du måste ha god kommunikation och social förmåga.
Vi ser gärna att du som person är lugn bakom ratten, klarar av stressiga situationer och är tillmötesgående gentemot medarbetare och kunder. Du är van att ta egna initiativ och lösa problem samt lyhörd för instruktioner och beredd på att lära nytt.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Visstid/Heltid/Norrköping

Tillträdesdag

Omående

Information

På grund av stort antal sökande kommer vi inte hinna besvara frågor via telefon gällande denna annons under pågående annonseringsperiod. Vi svarar självklart gärna på frågor gällande tjänsten via mejl eller om du blir kallad till en intervju.

Mejladress: cecilia.alegria.furberg@lernia.se
Jobbfakta
Publicerad

18 dagar sedan

Sista ansökningsdag

28 feb

Om företaget

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.