Legitimerade Arbetsterapeuter till Hemsjukvården

Om jobbet

Vår verksamhet

Vårt uppdrag är att göra livet bättre för andra människor. Låter det som ett stort och svårt uppdrag? Det är det! Men, det är något som vi redan gör - varje dag! Ditt kommande arbete hos oss är viktigt och kommer att påverka hur andra människor upplever sin vardag. Det är en utmaning, men vi hoppas att du är redo för uppgiften. Hos oss är du del av ett arbetslag med skickliga och engagerade kollegor och tillsammans förbättrar vi livet för tusentals människor i Norrköpings kommun. Och det är både imponerande och spännande!

Tillsammans gör vi stor nytta - och vi gör det bra! Vi ger oss själva chansen att tänka, lära nytt och bli bättre, både som människor och som organisation. Allt det här gör Hemsjukvården till en arbetsplats för kompetenta, nyfikna människor som vill ha mer än ett jobb. Så ta chansen! Följ med oss på resan och gör skillnad för någon annan, men kanske framför allt, gör skillnad för dig själv!

Arbetsbeskrivning

Hemsjukvården i Norrköping är en organisation som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, distriktssköterskor, sjuksköterskor och undersköterskor. Vi är stationerade i centrala Norrköping. Vi söker nu legitimerade arbetsterapeuter.

Arbetsterapeuter utför bedömning, behandling och träning vid svårigheter att klarar av vardagens aktiviteter till följd av nedsatt aktivitetsförmåga efter exempelvis sjukdom/skada. Även demensutredningar samt aktivitetsbedömningar utförs av arbetsterapeut. Bedömning/ behandling av patienter sker i patientens hem. I uppdraget ingår även handledning av studenter.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut som klarar av att arbeta självständigt men också uppskattar teamarbete. Vi värdesätter en positiv inställning, engagemang och känsla för service.

Som person är du trygg, stabil och ansvarstagande. Du har förmåga att förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen och du strukturerar och driver ditt arbete självständigt. Samtidigt är du lyhörd med förmåga att sätta dig in i andra personers situation och du anpassar dig lätt till ändrade omständigheter och ser förändringar som nya möjligheter. Det är meriterande om du har erfarenhet av hemsjukvård, demensutredningar samt journalsystemet Treserva.

Du har B-körkort och kan cykla.

Mer information och ansökan

Tjänsterna är en tillsvidareanställning på 100% och två vikariat på 100%.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Vill du veta mer om tjänsterna kan du kontakta Tommy Larsson, enhetschef 011-15 61 74 eller Cecilia Holmgren, enhetsschef 011- 15 68 44.

Din ansökan vill vi ha senast den 9 december. Intervjuer sker fortlöpande.
Jobbfakta
Publicerad

25 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 dec

Om företaget