Leg. Arbetsterapeut till HS-organisation 3

Om jobbet

Vår verksamhet

Hälso- och sjukvårdsorganisation 3 är ett områdesbaserat team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter, samt sjukgymnaster. Ansvarsområdet omfattar sju stycken särskilda boenden med permanenta platser och korttidsplatser. Dessa är Hallbergagatan 4, Sandbyhovsgatan 17, Sandbyhovsgatan 19:1, Sandbyhovsgatan 19:2 ,Värmlandsgatan 16 samt Sandbyhovsgatan 21 med enbart korttidsplatser och Sandbyhovsgatan 25 som är blandat permanentboende/korttidsboenden. Från och med januari 2017 tar området över Lennings sjukhem.

Teamets uppgift är att tillsammans med ansvarig chef planera, leda, utföra och utveckla den kommunala hälso- och sjukvården. Vi arbetar utifrån Norrköpings kommuns värdegrund att de äldre ska vara delaktiga i sin egen vård samt att tillgodose deras behov i möjligaste mån.

Tillsammans med andra medarbetare ansvarar du för att brukare får livskvalitet med en god och säker vård samt deltar i enhetens arbete med utveckling av kvalitet och patientsäkerhet.

Vi söker nu en ny medarbetare till området och erbjuder ett spännande och utvecklande arbete inom kommunal verksamhet med bland annat bra arbetstider, möjlighet till individuell kompetensutveckling samt friskvårdspeng.

Arbetsbeskrivning

Som arbetsterapeut har du ett hälso- och sjukvårdsuppdrag för brukare som bor i äldreboende/korttidsboende. Du ingår i ett team bestående av arbetsterapeuter, sjukgymnaster, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal, där du i första hand arbetar med rehabiliterande och kompenserande åtgärder.

Du ansvarar för aktivitetsbedömning, utredning av behov och förskrivning av hjälpmedel samt ordination av behandlingar. Målet är att ge brukaren ett värdigt och stimulerande liv med inflytande över sin dag genom att bibehålla, förbättra eller utveckla brukarens förmågor.

Du handleder, stöttar och utbildar omvårdnadspersonal samt brukare och i vissa fall även dennes anhöriga.

I arbetet ingår också att du planerar och leder hälso- och sjukvårdsinsatser och du deltar aktivt i teamarbete, konferenser mm kring olika brukare.

Dokumentation sker i verksamhetssystemet Treserva.

Din profil

Erfarenhet av palliativ vård, demensvård , förskrivning av hjälpmedel, behandling och träning av personer med kognitiva och kommunikativa funktionsnedsättningar är meriterande.

Arbetet ställer krav på att du är kreativ och hittar lösningar på problem på olika sätt.

Du kan planera och organisera ditt arbete på ett effektivt sätt och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och kontinuerligt underhålla din kunskap,är självgående och har en god samarbetsförmåga.

Vi ser gärna att du är serviceinriktad och anstränger dig för att hitta lösningar som gynnar både patienter och verksamheten.

Körkort är ett krav.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du hälso- och sjukvårdschef Lidija Vuletic på telefon 011-15 78 69.

Intervjuer sker fortlöpande och vi vill ha din ansökan senast 30 oktober.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hälsa & Sjukvård
Offentlig Förvaltning
Publicerad

20 dagar sedan

Sista ansökningsdag

30 okt

Om företaget