Lastbilsförsäljare

Om jobbet

Om rollen
Hedin Bil har som återförsäljare av Mercedes-Benz lastbilar ansvar för marknaden i Linköping med omnejd. Du ansvarar för försäljning av nya och begagnade Mercedes-Benz nyttofordon och utrustning samt tillbehör till både företag och åkare. Du kommer att arbeta med uppsökande verksamhet och ansvara för hela säljprocessen med allt från inbyten, avtalsskrivning till uppföljning på leverans. Vi erbjuder våra kunder förstklassiga premiumprodukter och tjänster med tillhörande service och tjänsteutbud. Du kommer att bli en av våra säljare som samarbetar för att uppfylla våra kunders förväntningar.

I tjänsten ingår också att ge kunder råd och stöd om produkter, utrustning, priser villkor och teknisk data och göra anpassningar efter behov. Du värderar begagnade tunga lastbilar enligt företagets riktlinjer och ordnar tekniska bedömningar. I tillägg deltar du i försäljningsevenemang och förklarar skillnader mellan Mercedes-Benz tunga nyttofordon och konkurrenternas fordon och framhäver nytta och fördelar. Du är förespråkare av Mercedes-Benz kvalitet och överlägsenhet samt förmedlar varumärkets upplevelse.

Din Profil
Vi söker dig som har erfarenhet av relationsbyggande företagsförsäljning i någon form och gärna erfarenhet av serviceförsäljning. Du är van vid att hantera komplexa affärer med långa säljcykler och långsiktiga affärer. Vi ser gärna att du redan i dag har en stark koppling och ett stort kontaktnät inom åkeribranschen eller lastbilsbranschen samt en god förståelse för lastbilsaffären.

Som person är du positiv och entusiasmerande samt har en stark drivkraft och tycker om att ta egna initiativ. Du är van att formulera och nå uppsatta mål och du förstår betydelsen av gott samarbete kollegor emellan.
B-körkort är ett krav och vi ser gärna att du har C-körkort.

Vi erbjuder
Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö i moderna lokaler och i nära anslutning till vår verkstad med duktiga kollegor inom reservdelar, verkstad och försäljning. Du kommer ingå i ett team av kompetenta och trevliga kollegor som kan hjälpa dig att växa med uppgifterna. Du kommer ha goda möjlighet till vidareutbildning och utveckling samt arbeta med ett spännande och expanderande varumärke.

Välkommen med din ansökan!
Vi behandlar ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas redan före sista ansökningsdag. Skicka därför din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Linköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Kontakt

Ring Harald Hjelm, 013-470 33 01

Publicerad

4 dagar sedan

Sista ansökningsdag

6 nov

Om företaget