Larmoperatörer till Securitas Direct Sverige

Om jobbet

Vi behöver nu förstärka vår personalstyrka med fler personer som vill arbeta extra i vår larmcentral. Vi söker dig som vill visa vad du går för hos Sveriges största larmcentral för företagskunder!

En medarbetare berättar:

"Vi besvarar alla inkommande larm, hanterar samtal och svarar på alla frågor som rör våra produkter och tjänster. Man ska verkligen gilla högt tempo och hantera alla larm på ett noga och effektivt sätt. Vi har ett stort ansvar - men det är det som gör jobbet både roligt och spännande. Vårt jobb gör verkligen skillnad!"

Tjänsterna är vid behov och vi söker en blandning av personer - där några vill ha detta som extrajobb och där några vill satsa för en heltidstjänst. För rätt personer öppnar det sig löpande chanser till jobb på heltid då vi är ett växande bolag i ständig rörelse framåt. I väntan på heltidsjobbet bedömer vi chanserna som stora att få ihop mycket arbetad tid per månad. Då vår larmcentral är öppen alla tider på dygnet, alla dagar i veckan så måste du kunna jobba både kvällar, nätter och helger. Det är också ett plus om du kan komma in och jobba med kort varsel.

Vi söker dig som är/har:
  • En mycket hög servicekänsla och god social förmåga.
  • Högt engagemang och ansvarstagande.
  • Trygg i dig själv och har förmågan att förmedla den känslan till våra kunder.
  • Tekniskt intresserad.
  • Minst 3 års gymnasiekompetens.
Vi erbjuder dig:
  • Möjligheten att arbeta i Sveriges största och mest framgångsrika företag i branschen.
  • En stabil arbetsgivare med kollektivavtal och bra personalvård.
  • Att arbeta i ett härligt gäng med högt i tak och en god gemenskap.
  • Gedigen utbildning.
  • Möjlighet att göra skillnad i människors vardag!
Då vi är ett auktoriserat bevakningsföretag krävs godkännande från Länsstyrelsen innan anställning vilket innebär att du inte får vara straffad sedan tidigare.

Intresserad och vill veta mer? Titta gärna på filmen om Nadine och hennes kollegor "En dag på larmcentralen" på www.securitasdirect.se /"Jobba hos oss" eller kontakta Andreas Daging på 072-964 00 34. Din ansökan vill vi ha så fort som möjligt men absolut senast 31 december 2016. Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag så skicka din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Publicerad

5 dagar sedan

Sista ansökningsdag

31 dec

Om företaget

Koncernen Securitas Direct är en ledande leverantör av säkerhet och trygghet för hem och företag. Vi har 1,6 miljoner kunder och verksamhet i 13 länder både i Europa och Sydamerika. I Sverige har Securitas Direct erbjudit trygghetstjänster till företag i mer än 25 år och idag är vi marknadsledande med fler än 60 000 företagskunder. Målet är att våra kunder ska ha det - Bra på jobbet.