Lärare till Tamburinens skola

Om jobbet

Vår verksamhet

Tamburinens skola ligger i kanten av bostadsområdet Klockaretorpet, alldeles intill den vackra ekskogen som blir en naturlig del av vår lek- och lärmiljö. Skolan har cirka 330 elever från förskoleklass till årskurs 6. Vi har tre avdelningar för fritidshem, två för elever i förskoleklass och årskurs 1, och en avdelning för eleverna i årskurs 2 och 3. På enheten finns cirka 55 medarbetare.

Våra elever representerar en mångfald av språk och erfarenheter. Gemensamt för alla är att de möts i vår verksamhet i början av en livslång kunskapsresa. I vår personalgrupp har vi ett brett spektra av kompetenser och erfarenhet. Därför organiserar vi vår verksamhet så att samarbete och samverkan blir utgångspunkten i vårt möte med eleverna. Vi arbetar utifrån en syn på varje barns inneboende förmågor och vår verksamhets uppdrag att skapa möjligheter för eleverna att utveckla kunskaper och självtillit. Det är det vi menar, med vår vision "Våra elever har världens chans!"

Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta som klasslärare i årskurs 2. Vi arbetar i team där lärare, fritidspedagog och elevassistent tillsammans med speciallärare och lärare i svenska som andraspråk tar ett gemensamt ansvar för tre elevgrupper. Du blir mentor för den ena elevgruppen.

Din profil

Du har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i årskurs 1-6. Vi ser helst att du även har erfarenhet av att arbeta som klasslärare.

Du har lätt för att skapa relationer med elever, föräldrar och kolleger, ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa trygghet i elevgruppen.

Du har ett genuint intresse i att utveckla din undervisning utifrån elevernas behov i lärandeprocessen.

Du är flexibel och ser fler möjligheter än hinder i arbetet.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Helena Höglund, rektor, 011-15 31 21.

Din ansökan vill vi ha senast 9 november.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

9 nov

Om företaget