Lärare till Matteusskolans grundsärskola

Om jobbet

Om du läser den här annonsen är du troligen intresserad av att arbeta på vår grundsärskola. Har du dessutom formell utbildning som lärare eller förskollärare så tycker vi att du borde söka hit!

Vår verksamhet

Matteusskolan omfattar fler verksamheter än grundsärskola. Vi har även förskoleklass, förberedelseklass samt årskurserna 1 till 6. Vi arbetar målmedvetet med att öka samarbetet mellan de olika verksamheterna och att vara en skola där mångfald och olika erfarenheter ses som en tillgång.

Arbetsbeskrivning

Det förväntas av dig att du i samråd med kollegor ansvarar för planering och genomförande av undervisning, att du arbetar utifrån elevernas individuella utvecklingsplaner, de lokala pedagogiska planerna och med skolans gemensamma utvecklingsområden.

Din profil

För tjänsten är det ett krav adekvat att utbildning finns och vi lägger även stor vikt vid personlig lämplighet då tjänsten kan vara utmanande. Vi ser gärna att du har en utbildning och/eller erfarenhet av tydliggörande pedagogik, alternativt kompletterande kommunikation och lågaffektivt bemötande.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 100%.

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till vår rektor Andreas Byhlin på 011-15 32 51.

Vi vill ha din ansökan via senast den 9 december. Tillsättande av tjänsten kan komma att ske under pågående rekrytering, så var gärna lite snabb!
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

24 dagar sedan

Sista ansökningsdag

10 dec

Om företaget