Lärare So och Engelska till Vikbolandsskolan

Om jobbet

Vår verksamhet

Vill du arbeta med ambitiösa och kompetenta kollegor? En skola i ständig utveckling och som för två år sedan blev utsedd till Norrköpings ”bästa skola enligt elevernas egna röster”. I så fall är Vikbolandsskolan en potentiell arbetsplats för dig!

Skolan ligger 2,5 mil öster om Norrköping, i Östra Husby, som är centralort på halvön Vikbolandet. Vikbolandsskolan är en F-9-skola inklusive fritidshem, med cirka 340 elever och är organiserad i tre arbetslag.

Bussförbindelserna med Norrköping fungerar bra.

Arbetsbeskrivning

Som lärare i So och Engelska ansvarar du för undervisning och planering inom dina ämnen i åk 7 till 9. Du samarbetar även med andra lärare kring elevernas kunskapsutveckling.

Du deltar aktivt i arbetslagets olika uppgifter och bidrar med dina idéer och erfarenheter.

I ditt arbetet ingår det att vara mentor där den huvudsakliga arbetsuppgiften går ut på att följa och stötta eleverna i deras kunskapsmässiga och sociala utveckling.

Din profil

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning och erfarenhet av pedagogiskt arbete. Du behöver vara tydlig i ditt ledarskap samt vara väl insatt i skolans styrdokument.

I ditt ledarskap motiverar du och förser eleverna med kunskaper som krävs för att effektiv nå gemensamma mål. Genom ditt sätt att leda skapar du engagemang och delaktighet.

Du arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och sätter upp och håller tidsramar.

Du kommunicerar på ett tydligt sätt och säkerställer på så sätt att budskap når fram och att förväntningarna är klara för alla berörda parter.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast eller enligt överenskommelse.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Denise Eriksson, Enhetschef/rektor på tel nr 011-15 1 451.

Din ansökan vill vi ha senast 7 oktober.
Jobbfakta
Ort
Norrköping
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Utbildning
Offentlig Förvaltning
Underkategori
Lärare
Publicerad

28 dagar sedan

Sista ansökningsdag

29 okt

Om företaget